Tenis

Koje satove nose najpoznatiji teniseri svijeta

Koje satove nose najpoznatiji teniseri svijeta
Foto: N.N. | Koje satove nose najpoznatiji teniseri svijeta

​Sa interesantnim finalom Vimbldona u muškoj kategoriji, kada je Novak Đoković igrao protiv Rodžera Federera, čitav svijet je sa neizvesnošću pratio njihov meč.

Podjednako uzbudljivo bilo je i žensko finale, između Serene Vilijams i Simone Halep, zbog čega je Vimbldon postao jedan od najgledanijih sportskih događaja.

To je naravno ostvarenje snova za brojne luksuzne brendove koji sponzorišu slavne sportiste, a posebno za časovničarske kuće. Ovog puta, otkrivamo vam časovnike koje nose najslavnije zvijezde tenisa, a koje smo imali prilike da vidimo na terenu.

Rafael Nadal – Richard Mille RM27-03 – 685.000 dolara

Veza između švajcarskog luksuznog brenda i Rafaela Nadala traje od 2010.godine, a španska sportska senzacija se često može vidjeti sa ovim modelom na svom ručnom zglobu. Prošle godine, slavni Španac je nosio model koji je težak samo dvadeset grama i može podnjeti 10.000 G sile. Samo pedeset primjeraka je ikada proizvedeno.

Serena Vilijams – Audemars Piguet Royal Oak Offshore – 56.000 dolara

Prije tri godine, Serena Vilijams je osvojila Vimbldon, što je stavilo na višu poziciju na listi najboljih tenisera svijeta. Američka teniska superzvijezda viđena je sa unikatnom verzijom Audemars Piguet Royal Oak Offshore Quartz u verziji od zlata i dijamanata.

Novak Đoković – Seiko Astron GPS Solar Dual-Time – 1.680 dolara

Novak je ove godine na Vimbldon došao kao broj jedan i nakon neizvijesnog meča, pobijedio je Rodžera Federera, što je svakako sjajna vijest za Seiko. Slavni teniser je potpisao višemilionski ugovor sa časovničarskim brendom prije pet godina, a Seiko je predstavio specijalno izdanje Astron GPS Solar Dual-Time model za njega, koji posjeduje kućište od nerđajućeg čelika sa oblogom od roze zlata i crnom keramičkom bazom.

Rodžer Federer – Rolex GMT Master II – 13.750 dolara

Švajcarska legenda tenisa je brend ambasador Rolexa od 2006.godine, a tokom godina, imali smo priliku da ga vidimo sa najboljim modelima koje oni potpisuju. Najinteresantniji od svih je Datejust II koji je nosio kada je oborio rekord Pita Samprasa 2009.godine. Federer takođe često nosi GMT Master II, a posjeduje i 1981 vintage Daytona 6263.

Endi Marej – Rado Hyperchrome Automatic Chronograph Match Point – 4.200 dolara

Endi Marej je pretrpeo brojne povrede koje su ga navele da smanje svoje igranje tenisa, ali se ove godine udružio sa Serenom Vilijams. On je prvi Britanac koji je osvojio Vimbldon u proteklih 77 godina, a ujedno je viđen sa Rado Hyperchrome XXL modelom na svom ručnom zglobu.

Marija Šarapova – TAG Heuer Formula 1 Lady – 3.559 dolara

Kada je ruska teniska senzacija pala ne testu za drogu i kada joj je zabranjeno da se bavi sportom, ona je izgubila brojna sponzorstva, uključujući komercijalno partnerstvo sa TAG Heuer brendom. Ipak, prije nego što je njihova veza ugledala kraj, Šarapova je na terenu i van njega nosila TAG Heuer Aquaracer i TAG Heuer Formula 1 Lady.

Sten Vavrinka – Audemars Piguet Royal Oak Shore Diver – 22.500 dolara

Švajcarska zvijezda tenisa dospjela je do slave prije pet godina, kada je ujedno potpisao ugovor sa Audemars Piguet brendom. Vavrinka se često može vidjeti sa njihovim Diver horonografom na ruci, a ujedno je bio i dio njihove ekskluzivne marketinške kampanje prije dve godine.

Aleksander Zverev – Richard Mille RM 67-02 Alexander Zverev Edition – 131.000 dolara

Dvadesetdvogodišnji Njemac smatra se jednim od najperspektivnijih tenisera. Nazvan budućnošću tenisa od strane šampiona kao što je Rafael Nadal, Zverev je brzo postao favorit bendova. Richard Mille se udružio sa Zverevom 2016.godine, kada mu je poklonio specijalno izdanje RM 67-02 modela koje je teško samo 32 grama.

Karolin Voznijacki – Rolex Daytona – 142.250 dolara

Danska zvijezda tenisa sarađuje sa Rolex brendom od 2010.godine, a često je možemo videti sa Rolex Platinum Daytona modelom oko ručnog zloba. Njen časovnik ima dijamantski pave na brojčaniku i bazu ukrašenu dijamantima.

Dominik Tim – Rolex Daytona Chronograph – 17.500 dolara

Često nazivan potencijalnim nasljednikom Rafaela Nadala, Dominik Tim je fan Rolex brenda i često nosi svoj čelično-keramički Daytona Chronograph sa crnim brojčanikom. Dvadesetpetogodišnji Austrijanac koji je trenutno četvrti teniser svijeta takođe voli i Submariner model od nerđajućeg čelika, koji takođe posjeduje crni brojčanik i crnu keramičku bazu.

(luxlife.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije