AKTUELNO

Pokajala se kada je videla prilog iz prošlosti.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Aleksandru Subotić, sa kojom razgovara o aktuelnostima iz njenog života, kao i njenom učešću u najgledanijem rijalitiju u Evropi "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju Aleksandru sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je prilog svađe koju su imale Aleksandra i Ana Korać, kada je Subotićeva sumnjala da je Koraćeva bacila oko na njenog tadašnjeg verenika Davida Dragojevića, što se na kraju ispostavilo kao istina, a zatim i Aleksandrin razgovor sa Davidom odmah posle te svađe.

Ja sada vidim da je on nju štitio. Nije ona mene tad baš napala. Ona je nekoliko dana pre toga rekla da joj se on sviđa, normalno da je to meni zasmetalo. Ja sam tada smatrala da on nije kapirao šta je ona radila, i te kako je znao. Vidim jednu budalu na ovom snimku koja objašnjava dečku ono što zna, krivo mi je što sam takva budala bila. Sve bih promenila. Ponižavala sam se. Sve što gledaju devojke večeras na klipovima, radite suprotno. Ovo ne priliči nijednoj ženi. Smatram da nijedno ljudsko biće nije vredno toga da se neko ponižava zbog njega. To je nekako jadno. Mene je sramota, stidim se svega - poručila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

'