Puklo u Portu: Sukobili se Danilo i Konseisao

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.19. | 18:15

Novi kapiten Porta izbačen iz tima, najverovatnije će biti prodat

Porto trese kriza! 

Munjevitom brzinom iz Portugalije se pročula vest da su se sukobili novi kapiten Porta Danilo i trener Seržo Konseisao, zbog čega je pouzdani vezista izbačen sa priprema i poslat nazad u Portugaliju. Porto se ovih dana nalazi na krajnjem jugu Portugalije, u regiji Algarve, gde se tim priprema za novu sezonu. Iako se nije išlo u detalje sukoba, objavljeno je da su Danilo i Konseisao imali žustar razgovor još u ponedeljak u kojem se vezista nije saglasio s određenim zamilslima svog trenera, što je dovelo do sukoba i rastanka. Danilo se ubrzo vratio u Porto, zbog čega je propustio pripremni meč protiv Farensea, a klub je celu stvar pokušao da prikrije kratkim saopštenjem da je Portugalac napustio ekipu kako bi rešio „privatne stvari“. Ubrzo je otkriveno, ipak, da je stvar mnogo komplikovanija, zbog čega je Danilo izgleda na pragu odlaska sa Dragaoa.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 24. jul

Iako iz kluba napominju da će Danilo biti prisutan na sledećim treninzima, u Portugaliji vlada mišljenje da se saradnja neće nastaviti i da je transfer neizbežan.

Danilo je u Porto stigao 2015. iz Maritima za 4.500.000 evra i ubrzo je postao integralni deo i jedan od najpouzdanijih na svojoj poziciji. Samo prošle sezone odigrao je 43 utakmice u svim takmičenjima i skupio tri gola i asistenciju.

U ovom trenutku nema informacija gde bi Danilo mogao da nastavi karijeru, ali se šuška da će to biti Španija ili Engleska. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara