I Kevin Lav otkazuje poziv za Mundobasket!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.07.19. | 17:59

Još jedna dobra vest za navijače srpske reprezentacije

Koliko god se mi trudili da budemo smireni i pribrani, jednostavno nas svaka naredna vest koja stiže preko Bare tera na razmišljanje da šanse reprezentaciji Srbije rastu na predstojećem Mundobasketu. Zato što tim SAD-a biva sve slabiji. Tome u prilog ide i poslednja vest - Kevin Lav neće igrati u Kini!

SRBIJA OSVAJA SVETSKO PRVENSTVO -  KVOTA 7,00

Izabrane vesti

On je poslednje ime u nizu otkaza Gregu Popoviču. Jedina dobra vest za SAD je da će Kajl Lauri biti spreman da igra uprkos operaciji palca. Ali, Lava očigledno nećemo gledati, piše Šams Karanija, jako dobro obavešteni novinar iz SAD-a.

Greg Popovič trenutno može da računa na sledeće igrače, a to su: Harison Barns, Džejlen Braun, Andre Dramond, Kajl Kuzma, Bruk Lopez, Kajl Lauri, Kris Midlton, Pol Milsap, Donovan Mičel, Džulijus Rendl, Markus Smart, Džejson Tejtum, Pi Džej Taker, Majls Tarner, Kemba Voker, Tadeus Jang.

Očigledno je američkim igračima u fokusu to što se sledeće godine igraju Olimpijske igre, pa im je to važnije. Pripreme SAD-a kreću 5. avgusta i nije isključeno da ovom spisku budu pridodata još neka imena, a na kraju će Greg Popovič odabrati najboljih 12 za put u Kinu.

Mora neko da pobedi i te Amere! Šanse Srbije za osvajanje Mundobasketa od danas su duplo veće

Mnogo je otkaza pretrpeo Greg Popovič prethodnih dana. Baš mnogo, neočekivano mnogo… Podsetimo, od objavljivanja šireg spiska SAD, otkaze su uručili Entoni Dejvis, Džejms Harden, Erik Gordon, Si Džej Mekolum, Bredli Bil, Zajon Vilijamson, Tobajas Heris i Demijan Lilard. Ozbiljna imena. Dejvis i Harden su čak preozbiljna, ona sa najvećeg nivoa. Sada se celoj listi pridodao i Kevin Lav. On je prethodne sezone imao mnogo problema sa povredama pa je i njemu potrebno slobodno leto kako bi spreman dočekao narednu sezonu u NBA ligi.

Kvota da će SAD biti prvak Sveta je 1,27. To i dalje znači da su Ameri favoriti turnira, ali sa svakim otkazom im šanse padaju. Koliko, to ćemo videti tek na Mundobasketu.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara