Divljao u paraćinskoj crkvi

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen B.J (40) iz Paraćina, osumnjičen da je sinoć u crkvi u Krežbenici palio knjige i lomio inventar.

Izvor: Tanjug

Sreda, 24.07.2019.

13:07

Divljao u paraćinskoj crkvi
Ilustracija: Deposit photos/kelpfish

Policija u Paraćinu uhapsila je B.J. zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, navodi MUP u saopštenju.

"Sumnja se da je B.J sinoć, prvo provalio u biblioteku crkve 'Sveta mučenica nedelja' u Krežbenici, iz koje je uzeo knjige i zapalio ih. Takođe se sumnja da je nakon toga obio vrata crkve, polomio deo inventara i zapalio platno na stolu na kome su bile crkvene knjige", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: