Milošević pred Vels: Nećemo "tuču", ozbiljno na Konahs

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, uoči puta u Vels na meč protiv Konahs Kija, upozorio je da njegov tim mora da maksimalno ozbiljno shvati duel u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Poslednja tri ili četiri meseca nismo nikoga dobili lagano, pa nemamo prostora da mislimo da će biti lako. Ipak, mislim da smo bolji tim i da možemo da prođemo, ali samo ako odigramo igramo ozbiljno", poručio je Milošević pred polazak u Vels.

On je podsetio da je fudbal čudan i nepredvidiv i da zato jeste najlepša sporedna stvar na svetu.

"Kohans je dva puta šutnuo na gol i eliminisao Kilmanrok, u tome i jeste draž. Verujem da se moji igrači neće opustiti, svi smo svesni važnosti meča".

Milošević protiv Velšana zahtevaće od ekipe da izbegne "tuču" na terenu, za šta je recept pas igra.

"Nastojećemo da izbegnemo 'tuču', ne zato što se plašimo, već zato što želimo igrom da izbegnemo startove", zaključio je on.

Prva utakmica izmeđ Konahsa i Partizana igra se u četvrtak u Rilu od 19.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво