Utorak, 06.01.2004.

12:30

Vojni tužilac: Čekamo da Perišić izgubi imunitet

Izvor: Beta

Default images

Vrhovni vojni tužilac, pukovnik Nikola Petković, izjavio je da će postupak protiv penzionisanog generala Momčila Perišića, koji je optužen za špijunažu, biti nastavljen čim on izgubi imunitet poslanika Skupštine Srbije i Crne Gore. Perišić će izgubiti imunitet kada Skupština Srbije, na osnovu rezultata parlamentarnih izbora, odredi nov sastav poslanika koji će Srbiju predstavljati u parlamentu SCG. Pokret za demokratsku Srbiju, čiji je Perišić lider, nije učestvovao na parlamentarnim izborima.

Perišić je, s potpukovnikom Miodragom Sekulićem iz Generalštaba Vojske SCG, i penzionisanim pukovnikom Vladimirom Vlajkovićem optužen da je izvršio krivično delo odavanje vojne tajne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Podeli: