Zvezda izvlači sve pare za Ebisilija

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.19. | 09:57

Holandski vezista se seli u Džubilo Ivatu

Velika očekivanja imali su u Crvenoj zvezdi od Lorenca Ebisilija. Verovalo se da je nekadašnji đak Ajaksove škole kapitalac koji će doneti impuls ekipi Vladana Milojevića, međutim, Holanđanin nije ispunio misiju na Marakani i uprkos korektnom učinku u premijernoj sezoni, već na početku druge uslediće rastanak.

Kao što je i najavljeno, Ebisilio se seli u Japan. Dosad se nije znalo tačno gde, međutim, Kurir uverava da će nova destinacija 27-godišnjeg veziste biti Džubilo Ivata. Reč je o timu koji se nalazi na pretposlednjem mestu Džej lige posle 20 kola, sledi mu bobra za opstanak, pa su čelnici kluba procenili da im je za spas potreban upravo Ebisilio.

Izabrane vesti

Ono što je posebno interesantno jeste da će, prema informacijama Kurira, crveno-beli izvući sav novac za Ebisilija. Platili su ga pre godinu dana kiparskom APOEL-u 600.000 evra i upravo je to suma koju beogradski list navodi da će stići na stadion „Rajko Mitić“ u formi obeštećenja. Da bi dogovor bio postignut, potrebno je i da sam igrač dogovori uslove saradnje.

Ebisiliju je jasno da njegova budućnost nije u Crvenoj zvezdi, iako je imao statistički korektan učinak od tri gola i devet asistencija u prošloj sezoni. No, u bitnim utakmicama poput derbija i evropskim kvalifikacijama, te u grupnoj fazi ili nije igrao uopšte ili je bio na marginama.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara