Ubica na skuteru ispalio kišu metaka na dilera! (FOTO)

Z. U. - G. N. - J. D. Lj.

23. 07. 2019. u 07:52

Brutalna likvidacija Stefana Totića (28) na Voždovcu u Beogradu , u utorak pola sata posle ponoći. Suvozač pokušao da ga preveze do bolnice, ali usput doživeli saobraćajku

Убица на скутеру испалио кишу метака на дилера! (ФОТО)

Mesto ubistva Stefana Totića Foto K. Mihajlović

U SAČEKUŠI na Voždovcu, u Beogradu, u utorak pola sata iza ponoći, ubijen je Stefan Totić (28). Na njega je, dok je sedeo na suvozačkom mestu parkiranog automobila, ispaljena kiša metaka. Teže je ranjen njegov saputnik Đorđe S. (25), koji je bio za volanom vozila. Prema prvim policijskim saznanjima, najverovatnije je reč o obračunu narko-klanova.

Svedoci brutalne likvidacije ispričali su da je ubica stigao na skuteru i otvorio vatru čim je ugledao Totića.

- Totić i Đorđe su sedeli u autu i razgovarali - ispričao je jedan od očevidaca. - Kao da su nekog čekali. Naišao je motociklista obučen sav u crno i sa kacigom na glavi. Kada se približio parkiranom vozilu, izvukao je automatski pištolj i zapucao. Meta je bio Totić.

Posle ispaljenog rafala, napadač na skuteru se udaljio ka auto-putu. Teško ranjeni Totić bio je gotovo prikovan za suvozačko sedište. Jedva je disao. U tom trenutku Đorđe S. je dao gas i velikom brzinom krenuo ka Urgentnom centru pokušavajući da spase druga.

- Negde kod Veterinarskog fakulteta u Bulevaru oslobođenja, Đorđe je žureći ka bolnici i zbog velike brzine izgubio kontrolu nad automobilom - opisuje detalje kobnih događaja naš sagovornik. - Udario je u drugo vozilo i zadobio povrede. Intervenisala je Hitna pomoć i obojicu prebacila u Urgentni. Na žalost, Totić nije izdržao. Primljen je u besvesnom stanju. Pokušana je reanimacija, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.


Đorđe S. imao je više sreće. Prošao je sa lakšim povredama. Policija je odmah izašla na mesto događaja kod mosta na Dušanovcu. Uviđaj je trajao do ujutru, a potom je nastavljen i tokom dana. Tragalo se za dokazima koji bi istražne organe doveli do počinioca.

- Policiji je odranije poznat Stefan Totić - navodi naš sagovornik. - Bio je evidentiran kao sitni prestupnik, a onda se, prema operativnim podacima, upustio u teži kriminal. Dovođen je u vezu sa dilovanjem narkotika pa je prva pretpostavka da je poslednji krvavi obračun u Beogradu nastavak narko-rata.

Totić je, svojevremeno, kako navode mediji, igrao vaterpolo, a onda su ga neki momci sa Voždovca i Zvezdare uvukli u kriminalne vode. Odmalena je privlačio pažnju javnosti po svojim neobičnim interesovanjima. Tako je sa samo sedam godina osvanuo u medijima kao "najmlađi srpski kasapin". Pričao je novinarima, držeći zaklano prase u rukama, kako više voli kafanu nego tada popularne "moćne rendžere". Njegovi roditelji su u to vreme, početkom devedesetih godina prošlog veka, držali čuvenu kasapnicu i kafanu na Crvenom krstu, u koju su često svraćale i poznate ličnosti.







ŠABAN ŠAULIĆ BIO OMILjENA MUŠTERIJA

JEDAN od čestih gostiju kafane Totićeve porodice bio je legendarni pevač Šaban Šaulić, koji se posebno bio vezao za dečaka. Totić je kao dete ispričao novinarima da mu pevač daje najveći bakšiš. Dve decenije kasnije, Šaulić je pokušavao da pronađe Totića, čak i uz pomoć novinara, ali nije uspeo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Mrki

23.07.2019. 08:26

Prodavajući drogu, svesno prodajete smrt nekome zarad sopstvene koristi. Nije mi žao i sve da ih pobiju....

Saša Šćepanović

23.07.2019. 09:44

Mrki, maco nemoj tako molim te, nismo na Filipinima. Bolje da se legalizuje i država bude glavni diler...

Bata Zlaja

23.07.2019. 12:48

@Saša Šćepanović - To bi vi voleli...Da se droga legalizuje da bi mogli da se drogirate do mile volje...Imamo problem sa alkoholizmom,imamo problem sa duvanom koji kosi po Srbiji,imamo problem sa natalitetom i sada bi VI da vam se legalizuje droga pored svih ovih problema....

Baki

23.07.2019. 13:06

ako se znalo tj zovete ga dilerom pa predpoatavljam da znate. sta je on traxio na slobodi?