Uhapšen Kotoranin u Hrvatskoj po poternici Interpola

Crnogorska policija je potvrdila da je državljanin Crne Gore Miloš Radonjić (33) iz Kotora uhapšen u četvrtak u hotelu u Slavonskom Brodu, u Hrvatskoj, po poternici koju je za njim raspisao biro Interpola u Podgorici.
Uhapšen Kotoranin u Hrvatskoj po poternici Interpola
Foto: Pixabay
Hrvatski mediji su objavili da je u Slavonskom Brodu uhapšen "pripadnik crnogorske mafije" koji je, kako navode, preživeo četiri atentata.
 
Hrvatske "Vijesti" pišu da je uhapšen zbog falsifikovanih dokumenata pomoću kojih je nameravao da zatraži pasoš u Novoj Gradiški.
 
Portparollka Uprave policije Crne gore potvrdila je crnogorskim "Vijestima" da je Radonjić uhapšen u Hrvatskoj, objašnjavajući da je za njime na snazi poternica koju je raspisao NCB Interpol Podgorica.
 
Radonjić je osumnjičen, kako je navedeno iz Uprave policije Crne Gore, za "stvaranje kriminalne organizacije i omogućavanje uživanja droga". Takođe, on se potraživao i zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od četiri meseca zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, prenose podgoričke Vijesti.
  • Kaćanka

    22.07.2019 20:31
    Ovaj Kotor bi uskoro mogao ostati bez muskaraca, kanda ce ga naseliti dođoši ko i Novi Sad, trebace neko žene da čuva!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.