Potvrda, Lamps pustio štopera!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.07.2019.
16:41
Izvor: Sportske.net

Mladi Velšanin od naredne sezone u Bundesligi.

screenshot Instagram
screenshot Instagram

Povezane vesti

Kao što je bilo i najavljivano, mladi Itan Ampadu je novi fudbaler RB Lajpciga, makar na godinu dana koliko traje pozajmica.

Perspektivni štoper će tako pokušati da napravi značajniji korak u svom razvoju oslanjajući se na metodu Džejdona Sanča. Odličan fudbaler Borusije Dortmund je otvorio mnogim mladim igračima Premijer lige vrata Bundeslige.

Ampadu će tako imati priliku da, pored najbolje nemačke lige, nastupa i u Ligi šampiona pošto su "Bikovi" prošle sezone zauzeli treće mesto na tabeli Bundeslige, iza Borusije Dortmund i minhenskog Bajerna.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Monday, 22.07.2019
18:14

Hames,Fekir,Isko,Bejl,Ikardi,Eriksen,Sebaljos,Kutinjo,van de Bek, Lo Selso. Sve odlicni igraci,steta sto Celzi ima ovu zabranu. Doduse deficit je sa stoperima na trzistu ali stvarno steta.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 22.07.2019
17:43

Neka se kali i neka stasa u dobrog igraca ako se to desi sigurno da ce biti mjesta za njega u Celziju bas kao sto se naslo mjesta za Kristensena i Loftus Cheeka posle posudbi koje su odradjivali.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 22.07.2019
17:05

Odlican klub za dalji razvoj, niko nije postao dobar igrac u Viteseu i Cempionsipu. Ja sam jedan od retkih koji misle da Ampadu nije nesto posebno talentovan, ali nadam se da nisam u pravu i da ce se lepo razviti u Lajpcigu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 22.07.2019
19:08

Mene dosta podsjeca na Akea kao igrac ,nadam se da ce uspjeti da se dokaze u Leipzigu i da ce skrenut paznju na Lamparda da mu pronadje mjesto u timu, Loftus Cheek i Christensen trebaju biti primjer drugima kako na osnovu posudbi se moze doci do prvog tima.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 22.07.2019
16:45

Pametan potez. Kristensen je isto tako stasao u Bundesligi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 22.07.2019
17:44

Ja buraz msm da ako Celzi ponovo pusti Zoumu u neki klub na posudbu da pravimo gresku.Mislim da je bolji potencijal i igrac od Kristensena,koliko god Kristensen dobar bio Zouma je jaci tvrdji i kvalitetni sto za stopera je jako bitno.Cak i Luiz kao iskusan stoper koji treba da ima sigurnost i iskustvo ne djeluje toliko pouzdano ja bi najvise volio da Rudiger i Zouma budu u paru.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 22.07.2019
22:31

Treba Zoumi dati garancije da ce igrati realno sazrio je za Celzi top bi bio stoperski par sa Rudigerom treba mu samo dati garancije da ce igrati i nece ici u Everton sto posto ,po mome misljenju Zouma treba biti ispred Kristensena u odbrani a pogotovo ispred Luiza koji iako iskusan i poznat nije pouzdan vise.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 22.07.2019
19:37

Pa Lamps je izjavio da zeli da ostane Zuma jer mu treba. Problem je sto Zuma hoce u Everton.

avatar
Monday, 22.07.2019
18:36

Lampard je dao izjavu pre dva dana da je Zuma i Celzijevb igrac ida ga zeli,ali juce se pojavila vest u Engleskoj sad ne znam koliko je tacna,kao da ce Zuma traziti transfer,zato sto se boji kao da nece izboriti EP sledece godine...