Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.07.2019.

13:25

Mrkela: Kopenhagen ima iskustvo i duplo veći budžet

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da u klubu razmišljaju samo o dvomeču sa Helsinkijem, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: B92

Autor:B92

Mrkela: Kopenhagen ima iskustvo i duplo veći budžet
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli su već snaznali imena potencijalnih rivala u trećoj rundi, a to su Nju Sejnts iz Velsa i danski Kopenhagen.

"Sada nam je svima fokus na utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, već za dva dana nas očekuje prvi susret sa Helsinkijem. Ne želimo da pričamo unapred, ali znamo da je Kopenhagen kvalitetan protivnik. Oni imaju bogato iskustvo igranja u Evropi, kao i duplo veći budžet od nas. Sada razmišljamo samo o Helsinkiju, a nadam se da ćemo biti u prilici da u direktnom duelu odmerimo snage sa Kopenhagenom", rekao je Mrkela za klupski sajt.

Prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Zvezda igra u sredu od 20.45 protiv Helsinkija, dok je revanš zakazan za 31. jul u Finskoj.

Mečevi trećeg kola su na programu 6/7. i 13. avgusta. Ukoliko Zvezda, pak, ispadne od Finaca, igraće III kolo kvalifikacija za Ligu Evrope sa boljim iz dvomeča između poljskog Pjast Gljivice i letonske Rige.

Ako Zvezda prođe Helsinki, a zatim bude bolja od protivnika i u trećem kolu borbe zaa LŠ, u četvrtoj rundi kvalifikacija bila bi nosilac na žrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve