KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Odlični rezultati kragujevačkih biciklista na MTB prvenstvu u Niškoj Banji

U Niškoj Banji je proteklog vikenda održano prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu na kome su zapažene rezultate ostvarili kragujevački biciklisti. Članovi Radničkog i Ciklomanije završili su takmičenje sa po šest osvojenih medalja, čime su na najbolji način reprezentovali grad Kragujevac na ovom prvenstvu.

NA TRONU: Aleksandar Marić (u sredini) i Zoran Živković (levo)

Aleksandar Marić iz Radničkog je tituli prvaka Balkana pridodao i zvanje državnog prvaka u masters C kategoriji (takmičari preko 50 godina starosti), a pobedničko postolje podelio je sa Zoranom Živkovićem iz Ciklomanije, koji je zauzeo drugo mesto. Pri tom, Marić je zauzeo i treće mesto u apsolutnoj kategoriji, kompletiravši tako sjajan takmičarski dan.

Rezultate vredne pažnje zabeležile su i Jana Jolović (Ciklomanija) i Sara Janković (Radnički). Jolovićeva je osvojila prvo mesto u kategoriji takmičarki do 23 godine starosti, dok je u elitnoj konkurenciji bila treća. Jankovićeva je odnela trijumf u konkurenciji kadetkinja.

NAJBOLJA KADETKINJA: Sara Janković (u sredini) i Marija Jolović (levo)

Pored Zorana Živkovića, vicešampionske titule iz redova Ciklomanije poneli su i kadetkinja Marija Jolović i poletarac Viktor Slavković, dok je Lazar Antić iz Radničkog trku juniora završio kao trećeplasirani.

BK Radnički je u ekipnoj konkurenciji osvojio dva druga mesta (juniori i kadeti), a Ciklomaniji je pripalo treće mesto u ekipnom poretku poletaraca.

Foto: BK Cyclemania

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!