Zvezda vratila Degeneka

Tanjug

22. 07. 2019. u 09:25

Reprezentativac Australije vraća se na stadion “Rajko Mitić” posle samo šest meseci, objavio je njegov doskorašnji klub Al Hilal

Звезда вратила Дегенека

Miloš Degenek foto: N. Paraušić

Fudbalski reprezentativac Australije Miloš Degenek vraća se u Crvenu zvezdu posle samo šest meseci, objavio je njegov doskorašnji klub Al Hilal.

Degenek će u Zvezdi igrati na jednogodišnjoj pozajmici, sa pravom otkupa ugovora.

On je u februaru prešao u Saudijsku Arabiju u transferu od 3,6 miliona evra, igrao je standardno u Al Hilalu, ali je dolaskom novog trenera Razvana Lučeskua morao da ode iz Rijada.


Rođeni Knjinanin ostavio je fantastičan utisak u prvom mandatu u Zvezdi i ostaće upamćeno da je sa dve asistencije za Mohameda El Fardua Bena u Salcburgu pogurao ekipu u Ligu šampiona.

Povratak Degeneka predstavlja veliko pojačanje za tim Vladana Milojevire svega u odbrani gde je nedostajao štoper nakon odlaska Vujadina Savića u kiparski APOEL.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vladan

22.07.2019. 10:29

Katastrofalan potez uprave. Sa platom od 420 hiljada i otkupnom klauzulom od 1.5 meur+ 15 %. Znatno bolji igrac je mogao da se dovede pod tim uslovima!!!!

Pashenog

22.07.2019. 17:41

Bravo! Od kada je on otisao, imao sam utisak da svaku utakmicu Zvezda igra sa igracem manje! Potez prva liga, sad se lakse dise...