Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.07.2019.

09:35

Žreb za LŠ i LE: Zvezdi "prete" Ajaks i Zagreb, Partizan ne želi u Mađarsku

U ponedeljak će srpski klubovi Crvena zvezda, Partizan i Čukarički da saznaju imena potencijalnih rivala u trećim rundama kvalifikaciaj za evropske kupove.

Izvor: AK

Autor: AK

Žreb za LŠ i LE: Zvezdi
Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

U 12 časova je na programu žreb II kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a mogući potencijalni rivali Zvezde su Ajaks, Seltik, Kopenhagen, Dinamo Zagreb, BATE Borisov i kiparski APOEL.

Crveno-beli pre toga moraju da eliminiši finski HJK Helsinki, koji u sredu stiže u Beograd na prvi meč drugog kola.

Od 13:25 na programu je žreb III kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a potencijalni rivali Partizana su pobednici dvomeča: Fehervar (Videoton) – Vaduc, Haugesund – Šturm, Malatija – Olimpija, Čikura – Aberdin i Ventspils – Gzira.

Potencijalni rivali Čukaričkog su pobednici sledećih dvomečeva: Lehija Gdanjsk – Brendbi, Mlada Boleslav – Ordabasi, Aris – AEL Limasol, Lokomotiva Plovdiv – Spartak Trnava, te švajcarski Tun.

Prethodno, Partizan mora da prođe velški Konahs Ki Nomads kojima gostuje u četvrtak u prvom meču, dok Čukarički čeka dvomeč sa norveškim Moldeom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve