Milošević: Morali smo da završimo ranije

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.07.19. | 20:13

Sad je na redu Evropa

Ima razloga Savo Milošević da razvuče prepoznatljiv osmeh posle premijere u Inđiji. Partizan je igrački bio uverljiv, slavio je „samo“ 1:0, ali je stvorio toliko prilika da trener crno-belih nekih velikih zamerki na partiju izabranika – nema.
Manje-više ovako nešto sam i očekivao. Morali smo da „zatvorimo“ utakmicu ranije, imali smo četiri, pet sjajnih prilika da postignemo drugi gol i završimo sve. Kad to ne uradite obično se nešto iskomplikuje. Danas to nije bio slučaj. Bilo je bitno da pobedimo i tako uđemo u sezoni. Uvek je bitno pobeđivati“, ocenio je Milošević.

Inđija je već prošlost. U Humskoj su već okrenuti duelu sa Konahs Kijom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
„Sad već možemo da pričamo o Velšanima i samo o njima. Čeka nas dalek put, pa povratak, potom odlazak u Ivanjicu za vikend. Te kilometraže su uvek veći problem nego same utakmice. Ne volim da kukam, ako želimo da se plasiramo u Ligu Evrope, moramo da prihvatimo ono što na čeka. A u četvrtak nas čeka isto teška utakmica, mada će i protiv  Konahsa, baš kao i u Inđiji, dosta toga zavisiti od nas“, dopunio je Savo Milošević.

Izabrane vesti

Njegov kolega, Srđan Blagojević smatra da je okršaj sa Parnim valjkom bio dragoceno iskustvo za zeleno-bele.
Videli smo da će nam biti potrebno dosta koncentracije i brže donošenja odluka da bismo mogli da priramo ekipama kao što je Partizan. Dobili smo jasnu sliku gde smo u ovom trenutku. Dugo nismo igrali pred ovoliko publike, to nas je sputalo, za moj ukus smo bili rezervisani, ali ne mogu momcima mnogo da zamerim. Mogli smo, možda, više kad smo imali 11 na deset, imali su šanse Banjac i Bastajić, ali ovo je bilo previše za nas“, smatra trener Inđije.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara