21. jul  2019. 18.14  | Izvor: RTV (Ana Bojović)

Na gradilištu novog doma RTV-a kao u košnici

NOVI SAD -

Nova zgrada RTV-a gradi se čitavo leto. U toku je završetak unutrašnjih građevinskih radova, ali se radi i na spoljnom delu zgrade.

video icon

211. dan na gradilištu na Mišeluku protiče organizovano. Postavlja se izolacija u studijima, termomašinske i telekomunikacione instalacije, a radi se i na uređenju spoljnog dela zdrade, stepeništa i zelenih površina.

dnevnik3

Paralelno s tim krenuli su i spušteni plafoni da zatvaraju sve to. Zidovi su već davno odrađeni i okrečeni - prva ruka. Keramika je urađena na 80 odsto objekta, sad smo ušli u tehničke prostorije i trenutno je akcija na studijima.

Radove na postavljanju ograda na stepeništu u zgradi prate i završni građevinski radovi u svim studijima i za tri nedelje će biti gotovi. Fasada nove zgrade uskoro će biti završena, i tada će se nastaviti preostalo spoljašnje uređenje.

U okviru trećeg dela radova treće etape koju finansira Grad Novi Sad trenutno se radi na izgradnji saobraćajnice koje će obezbediti bezbedan prilaz zgradi kao i izlazak iz nje. Uskoro se očekuje i početak uređenja enterijera, a sve planove objedinjuje isti cilj- završetak posle pre predviđenog roka. 

 

 

Tagovi