REZZIME DANA (subota): Kad Maribor padne u 93. minutu...

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.07.19. | 22:51

Pročitajte ko vam je 20. jula doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

CSKA - ORENBURG (tip 1, kvota 1,45)rezultat 2:1

Cela utakmica stala je u deset minuta gde je prštalo na sve strane, a pala su i tri gola. Sve je počelo uz pogodak Nikole Vlašića pola časa po otvaranju utakmice, da bi osam minuta kasnije Arnor Sigurdson povisio rezultat na 2:0 posle majstorske akcije koja je završena u maniru najvećih fudbalskih majstora. Neizvesnost utakmici vratio je Nikita Maljarov već u 40. minutu. Ipak, do kraja utakmice mreže su mirovale, a kec na tiketu je zaokružen.

VOJVODINA - MAČVA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:1

Revolucija u Vojvodini je počela uspešno. Nova uprava, novi trener, novi tim i odmah pobeda u 1. kolu prvenstva. Praktično sve je bilo gotovo u tri minuta na startu drugog poluvremena, kada je Bojan Matić pogodio mrežu bivšeg kluba Mačve, u 50. i 52. minutu. Vratili su se Šapčani u igru u poslednjih deset minuta, ali za vaš miran san pobrinuo se Gemović golom za 3:1.

KLINĆENI – KLUŽ  (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 1:4

Novajlija u rumunskoj prvoj ligi osetio je snagu šampiona. Klužova lokomotiva je pregazila Akademiju Klinćeni i to kao gost, pokazavši mladićima koji debituju u eliti kakva je razlika u odnosu na „zabaviše“ u kojem su igrali do sada. Imao je šampion Kluž i poseban motiv da se iskali na Klinćeniju, pošto je to klub koji figurira kao filijala FCSB-a, nekadašnje Steaue, koja je Železničarima najveći rival u zemlji, glavni protivnik u borbi za titulu. Dvojka kao kuća, došla već do poluvremena, kada je bilo 3:0.

CRVENA ZVEZDA – JAVOR  (tip 1, kvota 1,12) – rezultat  2:0

Ako je neko želeo da pojača tiket jedinicom na Zvezdu, mogao je već do poluvremena da zaokruži taj par. Srpski prvak je vodio 2:0 posle 45 minuta, imao je i igrača više posle isključenja Đerića i rutinski je utakmicu priveo kraju. Tri boda za početak nove sezone.

GENK - MEHELEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Da se zna ko je šampion! Belgijanci su večeras otvorili novu sezonu utakmicom Superkupa u kojoj je Genk u potpunosti nadigrao osvajača kupa te zemlje Mehelen - 3:0To je drugi trofej za Genk u ovom takmičenju, a jubilarni deseti u klupskoj istoriji

ČUKARIČKI - NAPREDAK (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Bogami je bilo drhtanja u poslednjih 15 minuta! Kada je Docić isključen, ostala je Čuka sa igračem manje, Napredak je krenuo svom snagom napred, bilo je šansi, ali nije bilo više golova. Na sreću onih koji su ovde igrali keca.

RIJEKA - VARAŽDIN (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1

Gledajući rezultat, nije bilo neke drame u Rijeci, jedino što ne može čovek da se opusti dok sudija ne odsvira kraj. Jedna greška je dovoljna da sve ode u propast. Takvog kiksa ovog puta nije bilo, dvostruki strelac Murić, koji je pogađao u 7. i 57. minutu, pobrinuo se da ovaj par može da se zaokruži na tiketu.

AIK - HELSINGBORG (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Još jedna utakmica oko koje nije bilo dileme. AIK igra besprekorno kod kuće, ovo mu je sedma pobeda u deset utakmica i diše za vratom lideru Malmeu. Helsingborg se držao do 30. minuta, kada je Obasi namestio gol Saletrosu, a onda se i sam upisao u strelce u 80. minutu, da potrvrdi pobedu tima iz Stokholma.

PRECRTANO

ŽELJEZNIČAR – BORAC  (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 0:0

Zanimljiv i borben meč odigrali su Željo i Borac na Grbavici, ali se mreže nisu tresle. Tim iz Banjaluke, povratnik u Premijer ligu BiH, pokvario je žurku u Sarajevu, ali i porušio tikete onima koji su verovali da je domaćin bliži pobedi.

RUDAR VELENJE – MARIBOR  (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 1:1

Posle poraza u prvom kolu kod kuće Triglava, izgleda da je opšta procena bila da Mariboru ne može da se desi još jedan kiks. Pogotovo što je sasvim solidno odigrao prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Ali, izgleda da je baš u tome "kvaka", da prvak Slovenije više misli na evropsku scenu, nego na domaću, gde ima dovoljno vremena da popravi brljotine. Čak je bio Maribor nadomak pobede, čak i sa igračem manje, međutim, za gužvanje tiketa pobrinuo se napadač Rudara Dominik Radič, koji je pogodio za remi u 93. minutu. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara