Debitant u Superligi otvara novu sezonu: ''Nema za nas problema!''

Autor: Beta Beta
sreda 17.07.2019.
21:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Zoltan Sabo rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje debi u Super ligi Srbije.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Zoltan Sabo rekao je danas da njegova ekipa spremno dočekuje debi u Super ligi Srbije.  

"Imamo iza sebe šest nedelja kvalitetnih priprema. Pojačanja koja smo doveli brzo su se uklopila, izuzimajući Borka Duronjića, koji je stigao tek pre dve sedmice i kome treba još malo vremena... Sve u svemu, možemo da budemo veoma zadovoljni pripremama, kao i prijateljskim utakmicama koje smo odigrali u tom periodu. Verujem da spremni dočekujemo debi u Super ligi", rekao je Sabo.

Fudbaleri Bačke Topole i Voždovca će u petak od 20.00 otvoriti sezonu 2019/2020. u Super ligi Srbije.

Sabo je naveo da je pred njegovom ekipom sezona u kojoj nema slabog protivnika i istakao da je svima jasno da će svaka utakmica biti teška.

"Ali, verujem u naše momke i našu organizaciju i mislim da za TSC neće biti problema ni u ovom prvenstvu, ni u budućim prvenstvima", naveo je Sabo.

Što se tiče predstojeće utakmice na stadionu Voždovca, koji ima veštačku travu, Sabo je rekao da za TSC ta podloga nije nepoznanica, da su i oni trenirali u Fudbalskoj akademiji TSC na takvoj podlozi.

"Specifična je atmosfera na stadionu Voždovca, blizu terena su tribine i ja očekujem jednu lepu fudbalsku predstavu u kojoj bismo mi mogli da ostvarimo pobedu ili odigramo nerešeno", rekao je Sabo.

U ekipu TSC su u letnjem prelaznom roku došli Srdjan Grabež iz Bačke, Goran Antonić iz jermenskog Alaškerta, Bojan Balaž iz Partizana, Janko Tumbasević iz Mladosti, Barna Antal iz rumunskog Čiksereda i Borko Duronjić iz Voždovca.

TSC je na kraju prošle sezone izborio plasman u Super ligu Srbije sa prvog mesta u Prvoj ligi Srbije, nizom bez poraza u drugom delu sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke