Detalji porodične tragedije kod Smedereva VIDEO

Dan nakon tragedije u selu Vranovu kod Smedereva meštani sa nevericom govore o ubistvu koje se dogodilo ispred porodične kuće D.T.

Izvor: B92

Sreda, 17.07.2019.

18:20

Detalji porodične tragedije kod Smedereva VIDEO
Foto: Screenshot/O2

Za D.T. tvrde da je ugledan domaćin, porodičan čovek i pitome naravi, i malo ko je očekivao da bi bio sposoban da povuče okidač.

Da je supruga ubijenog godinama unazad trpela zlostavljanje potvrđuju i podaci iz policije, kojoj je ranije, u više navrata prijavljivano porodično nasilje.

Od početka ove godine, međutim, nema evidentiranih prijava.

Poslednji put, kako saznaje TV Prva, pretučena je pre nekoliko dana, kada je i odlučila da napusti Srđana i vrati se u roditeljsku kuću.

Kako joj je otac ranije preminuo, brigu o njoj i njenoj sestri preuzeo je Dragoljub, koji je, kažu meštani, ovom činu pribegao najverovatnije da bi zaštitio svoju bratanicu.

Nadležni se još nisu zvanično oglasili o ovom događaju.

Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju, a u toku dana očekuje se i saslušanje osumnjičenog.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: