VIDEO: Rukom kopao rupu u novom asfaltu, gradonačelnik tvrdi da put još nije gotov

Regionalne vesti - Sreda 17.07.2019 - 13:00

Snimak muškarca koji rukom kopa rupu u novom putu između prokupačkih sela Donja i Gornja Konjuša, objavljen je na Fejsbuku, a gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović (SNS) komentare građana o kvalitetu puta odbacuje kao "zlurade i nepristojne".

Građani da budu strpljivi FOTO: Free Images/ilustracija Građani da budu strpljivi FOTO: Free Images/ilustracija
Simonović kaže da deonica puta koja spaja Donju i Gornju Konjušu još nije završena. On je kazao da je reč o "grebanom asfaltu" koji se, kako je naveo, postavlja kada je lepo vreme, a temperature visoke.
 
"Pošto je naišao kišni talas i zahlađenje, radovi su morali da budu prekinuti i biće nastavljeni ovih dana. Potrebno je vreme da se završe sve faze postavljanja grebanog asfalta koji ima i specifična svojstva, te vremenom postaje sve čvršći i bolji", rekao je Simonović novinarima i zamolio građane da budu strpljivi.
 
Gradonačelnik Prokuplja je rekao da je deonica puta od 3,3 kilometra, u čiju je obnovu lokalna samouprava uložila 5,5 miliona dinara, bila "u očajnom stanju", da zbog udarnih rupa automobili nisu mogli da se kreću, a da starog asfalta "skoro da nije ni bilo".
 
"Ovde se radi o nezavršenom građevinskom poslu, jer još uvek nije postavljena završna emulzija u poslednjem sloju asfalta", dodao je gradonačelnik Prokuplja.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: