Marin: Trebalo je da damo pet, šest komada

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 23:55

"Ako ovako nastavimo, daleko ćemo dogurati", poručio novi kapiten crveno-belih

U revanšu protiv Suduve jasno se videlo da će Marko Marin i u ovoj sezoni predstavljati pokretačku snagu Crvene zvezde. Novi kapiten bio je na visini zadatka, imao je samo jednu zamerku - što nije postignuto više golova.
"Super smo ušli u meč. Od prvog minuta smo želeli da rešimo utakmicu što pre. Boaći je dao gol iz teške pozicije i posle toga smo imali nove šanse, napadali".

Ti si dao lep gol...
"Lepo smo se razigrali... Jeste, bila je lepa akcija i završnica. Imali smo šanse i sa igračem manje, mogli smo da damo pet, šest golova. To je jedina mana danas bila. S obzirom da smo super igrali".

Izabrane vesti

Imali ste lepu podršku, dobra poseta na startu sezone?
"To je veoma bitno, da imamo podršku naših navijača. Važno je kod kuće da pobeđuje. Imamo vremena da se spremimo za ono što nas dalje očekuje. Fokus ide totalno na Helsinki. Imamo super ekipu. Ovako ako nastavimo, daleko ćemo dogurati".

O kapitenskoj traci Marin je kazao:
"Velika je to čast. Lako je sa ovim momcima, svi su dobri, baš je lepo".

Da li ti je ovo bila najbolja partija u dresu Zvezde?
"Ne bih rekao. Bilo je dosta dobrih partija prošle sezone i u ligi i u Ligi šampiona. Bitno da smo igrali dobro kao tim, zato sam i ja bio dobar. Šteta što nismo još golova dali, ponavljam"

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara