');
Najnovije vesti
Blic Zabava

NJU PETAR GRAŠO NEĆE DA ŽENI Pevačica ima problema sa zdravljem, a sada otkriva: "Želim u manastir!"

Pevačica Danijela Martinović napunila je juče 48 godina, a njen život i te kako je uzbudljiv. Osim što je 22 godine sa šmekerom sa Balkana, bori se sa zdravstvenim problemima, a nedavno je otkrila da želi da ide u samostan.

Petar Grašo i Danijela Martinović Foto: youtube
Petar Grašo i Danijela Martinović
Danijela Martinović
Foto: Promo
Danijela Martinović

Kada je Daniejla Martinović u pitanju, hvratsku, ali i srpsku javnost najviše interesuje njen ljubavni život. Ona je više od dve decenije u ljubavi sa Grašom.

Pročitajte još

Petar Grašo je rekao da je Danijelu ugledao 1995, kad je s Tončijem Huljićem (57) pobedila na Dori, takmičenju za pesmu "Evrovizije".

- Na kraju je ta "mala" već 22 godine moja devojka, a ovaj čovek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit - otkrio je Petar javnosti.

Petar Grašo
Foto: Promo
Petar Grašo

Danijela je više puta govorila kako održava vezu.

- Ne dopuštam da nam veza upadne u kliše i postane navika. Ako se ne vidimo dugo, onda se ja sređujem za njega i zapravo mi je stalo do toga - govori pevačica i poručuje:

- Nikada nemojte da prestanete da razmišljate o tome da budete top samoj sebi jer ćete onda to biti i svom muškarcu. Smatram kako muškarac ženi nikad ne sme reći: "Koliko imaš kila?", "Zašto nisi našminkana?" i "Koliko imaš godina?", dok, žene muškarcu mogu reći baš sve.

Uprkos svemu, Petar Grašo je više puta pričao da ne želi da se ženi.

Problemi sa zdravljem

Problemi sa zdravljem počeli su pre dve, tri godine kada su doktori, nakon redovnog pregleda, odlučili da je zadrže na odeljenju neurologije. Od tada se život mlade i uvek nasmejane pevačice, Danijele Martinović, promenio.

Prvi napad vertiga imala sam pre godinu dana i tri meseca. To se nekako saniralo i nekako sam nastavila da normalno živim sve do prošle nedelje, kada me je u stanu u Zagrebu uhvatila slabost praćena jakom vrtoglavicom. Sve to dogodilo se dok sam bila sama kod kuće, a u prvom trenutku nisam mogla ni da se setim koga bih mogla da pozovem- izjavila je tada Danijela.

Manastir

Danijela se upoznala i sa čarima meditacije, a želi da ode i u manastir.

- Želja mi je da odem u jedan manastir i da budem nekoliko dana u programu tišine. Onda bih zapisivala i ljudima prenela koji su benefiti tišine - rekla je ona.