• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UHAPŠEN Boki 13: Tužilaštvo vodi istragu o pranju novca

Izvor mondo.rs Izvor Beta

Učesnik rijalitija Veliki Brat i Farma Bojan Jovanovski, uhapšen je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal

 Boki 13 uhapšen u Makedoniji Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Makedonska policija uhapsila je danas čelnika kablovske televizije 1TV Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, objavili su lokalni mediji.Prema portalu "Sakam da kažam", Jovanovski je zadržan na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica".

Čelni ljudi Tužilaštva Severne Makedonije, glavni tužilac Ljubomir Joveski i tužiteljka za organizovani kriminal i korupciju Vilma Rusokosa, održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su saopštili da istraga protiv Jovanovskog i još jedne osobe traje od maja ove godine.

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal otvorilo je istragu protiv Bojana Jovanovskog - poznatijeg kao Boki 13 i još jedne osobe zbog navodnog primanja nagrade za nelegalan uticaj i pranje novca.

Od 2. maja 2019. godine traje "lov", a sada je otvorena istraga - saopšteno je na konferenciji za štampu koja je oko 16:30h počela u Makedoniji.

Od novembra 2018. do aprila 2019. godine, prvi osumnjičeni - Boki 13 - koristeći svoj uticaj na javnog tužioca, pokušao je da ublaži situaciju u predmetu izvesnog osumnjičenog. Drugi uhapšeni i osumnjičeni dogovarao je Bokijeve stalne sastanke sa osumnjičenim i njegovom suprugom, a dobili su 1.500.000 evra kako bi im pomogli i "olakšali slučaj", prenosi "Alo".

Sastanci su održani na više različitih mesta. Prvo su tražili osam miliona, a potom je dogovoreno četiri miliona evra za isplatu, na rate. Kada su posumnjali u tajnost sastanaka, prestali su da ih ugovaraju. Bojan Jovanovski je takođe osumnjičen za pranje novca jer je nezakonito stečen novac koristio za lična zadovoljstva.

Komentari 20

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ljubibratić

Jadni Bokica, saće da proba novu kolekciju na pruge jesen zima.

Sport Za Zube

Msm boki al ces da se osevapis..ima da ti pada sapun stalno na tusiranju..ma ne, ovo si ti namerno namestio, vragolancicu jedan

Aca B

On i Bozinov kao Karleusa i Vucic. Cakani na Pinku.

special image