OGLASIO SE KUZMIĆEV OTAC: Evo šta je rekao o zdravstvenom stanju sina
Foto: Starsport©

porodica u beogradu

OGLASIO SE KUZMIĆEV OTAC: Evo šta je rekao o zdravstvenom stanju sina

Košarka -

Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zveze Ognjen Kuzmić nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, gde se oporavlja od teških povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Otac srpskog centra, Milan Kuzmić, doputovao je Beograd kako bi pratio zdravstveno stanje sina. Međutim, ništa konkretnije nije mogao da kaže:

"U Beogradu smo, pratimo situaciju. Danas ćemo ići do bolnice", rekao je Milan Kuzmić za "Večernje novosti".

KK Crvena zvezda je ranije danas izdala sopštenje u kom se navodi da je Kuzmić i dalje u indukovanoj komi, da je stanje trenutno stabilno, ali i dalje veoma ozbiljno.

"U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Podsetimo, Kuzmić je u nedelju ujutru doživeo tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor. Nekoliko sati kasnije sa teškim povredama glave i grudnog koša prebačen je helikopterom u Beograd, a zbrinut je u Urgentom centru.

Kurir sport/Večernje novosti

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track