Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.07.2019.

17:49

"Ti si igrač Mančester junajteda, ima da gineš za klub"

Ikona Mančester junajteda Brajan Robson savetovao je Pola Pogbu da ne treba da sluša agente već sebe i da će se trud na kraju isplatiti.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Paul Kane/Getty Images

Pol Pogba i njegov agent Mino Rajola izrazili su želju za transferom mladog francuza u Real Madrid ili Juventus, ali kako se sada čini, od tog posla neće biti ništa.

Pogba je u više navrata govorio kako je spreman za nove izazove, a Mino Rajola je objavio gde bi Francuz želeo da nastavi karijeru, nakon niza "čudnih" situacija na Old Trafordu.

Svakako, francuski reprezentativac je otputovao sa Junajtedom u Australiju na predsezonsku turneju, a potom slede putovanja u Singapur i Kinu i Brajan Robson, živa legenda Mančester junajteda, ima nekoliko saveta za njega.

"Ti si igrač Mančester junajteda. Imaš ugovor sa timom i moraš da daš sve od sebe i da "gineš" na terenu za taj grb i te navijače. Kapiram, Pogba je vrhunski igrač i uvek će biti spekulacija o njegovom transferu. Pogba, moraš da spustiš glavu, da odradiš pripreme što bolje možeš i ukoliko se transfer u Real ili Juventus desi, desio se, ukoliko se ne desi, ostaješ u Mančesteru i nastavljaš da se trudiš", rekao je Robson.

Za razliku od Pogbe, njegove francuske kolege Antoan Grizman i Loran Košćelni nisu bili na letnjim pripremama sa svojim klubovima, zbog zatraženog transfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve