Život i ljudi

0

Rekorder bez rekorda: Belgijanac proveo pet dana na WC šolji VIDEO

Autor: AP

Izvor: B92

Rekorder bez rekorda: Belgijanac proveo pet dana na WC šolji VIDEO

Izvor: Foto: Pixabay

Džimi De Fren, 48-godišnjak koji polaže za vozača autobusa, odlučio je da sedi 165 sati na WC šolji postavljenoj u sred jednog bara, ali je odustao u petak ujutro nakon 116 sati.

"Šala na sopstveni račun je najbolji humor koji postoji. Zašto ovo radim? A zašto da ne? Ne postoji ništa što volim više od toga da mi se ljudi smeju, jer onda ja isto to mogu da radim njima", rekao je De Fren za Rojters.

Bar "Filip’s Place" u Ostendu bio je otvoren tokom njegovog "podviga", pa su njegova porodica i prijatelji mogli da dođu da ga bodre.

De Frene je na svakih sat vremena imao pravo na pet minuta pauze koje je gomilao nekoliko sati kako bi mogao da malo odspava. Ironično, trebao je i pauze za odlazak u toalet, jer onaj na koji je sedeo nije bio povezan na kanalizaciju.

Sedenje nije bilo toliko jednostavno kao što se činilo.

"Bio sam jako umoran i noge su me bolele, ali verovao sam u svoj uspeh i pokušao da postavim zvanični svetski rekord", rekao je De Fren.

Ne postoji zvaničan svetski rekord u dužini sedenja na WC šolji, ali De Fren kaže da je otkrio da je neko drugi ranije već proveo 100 sati na njoj.

De Fren je rekao da je obavestio ljude iz Ginisove knjige rekorda o pokušaju postavljanja svetskog rekorda i da su ga lokalni zvaničnici i svedoci proveravali kako bi mogli da potvrde taj rekord.

Niko iz Ginisaove komsije, međutim nije bio dostupan za komentar.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR