AMFILOHIJE ODBIO PRIJEM KOD MILA ĐUKANOVIĆA: Bole napadi na SPC

V.K.

13. 07. 2019. u 10:50

Mitropolit crnogorsko-primorski odbio je poziv predsednika Crne Gore da prisustvuje prijemu povodom obeležavanja Dana državnosti - 13.jula

АМФИЛОХИЈЕ ОДБИО ПРИЈЕМ КОД МИЛА ЂУКАНОВИЋА: Боле напади на СПЦ

Foto Tanjug

Mitropolit crnogorsko-primorski odbio je poziv predsednika Crne Gore da prisustvuje prijemu povodom obeležavanja Dana državnosti - 13.jula.

- Blagodareći vam na pozivu na prijem povodom obeležavanja velikog i značajnog datuma za našu zemlju – dana međunarodnog priznanja Knjaževine Crne Gore i opštenarodnog ustanka protiv nacifašizma - 13.jula. Čestitamo vam praznik, želeći da Bog ukrepi naš narod i blagoslovi Crnu Goru da svi zajedno istrajemo na putu kojim su išli knjaz Nikola, koji se izborio za međunarodno priznanje nezavisnosti borbom protiv vekovnog okupatora i ustanici koji su se podigli protiv nacifašističke ideologije zla i stradanja. Žao nam je da ne možemo lično da prisustvujemo prijemu, iz vama dobro poznatih razloga - poručio je mitropolit Amfilohije, a saopštava Služba za odnose sa javnošću predsednika države.

Pročitajte još: CRNA GORA DOČEKUJE DAN DRŽAVNOSTI: Zemlja pritisnuta zaduženjem, aferama i dubokim podelama

Na prijemu pored zvanica iz političkog, društvenog, kulturnog i sportskog života Crne Gore, došle su i zvanice iz diplomatskog kora, stranih ambasada, na prijemu kod Đukanovića pojavio se i raspop Miraš Dedeić, koji je anatemisan od Vaseljenskog patrijarha Vartolomeja.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kopecanje

13.07.2019. 15:25

Nikad robom! Što bi se pojavljivao, pa da mora da razgovara. Možda i neki problem da reši. Bolje ovako. Iznenadjen i uvređen.

Мр Радомир Шћепановић

14.07.2019. 05:46

Амфилохије је живи светац! Неће са сатаном!