VOĐA NOVIH FOSILA U ZATVORSKOJ BOLNICI: Dujmić jedva diše

V. N.

12. 07. 2019. u 21:13

Čuveni muzičar je pre više od nedelju dana priveden jer je, navodno, pretukao suprugu Snježanu

ВОЂА НОВИХ ФОСИЛА У ЗАТВОРСКОЈ БОЛНИЦИ: Дујмић једва дише

Foto V. Danilov

ČUVENI muzičar Rajko Dujmić, dugogodišnji vođa "Novih fosila", koji je pre više od nedelju dana priveden jer je, navodno, pretukao suprugu Snježanu, još uvek je u pritvoru i, kako navode hrvatski mediji, nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu. Vest o incidentu u javnost je isplivala kada je Dujmić uslikan ispred bolnice "Fran Mihaljević" u pratnji dvojice pravosudnih policajaca.

Navodi se da je zdravstveno stanje legendarnog autora nepromenjeno, a njegov advokat Sandra Hančić nije želela detaljnije da govori o tome, navodeći da je to Rajkova privatna stvar. Prema neslužbenim informacijama, Dujmić veoma teško diše i jedva hoda.



Sandra Hančić je za hrvatski "24 sata" dodala da policija ne tretira Dujmićev slučaj kao porodično nasilje, kao i da je muzičaru, zbog opasnosti da utiče na svedoke, određen jednomesečni istražni zatvor, a da bi on trebalo da bude na slobodi 1. avgusta.

Dujmić se u sredu pojavio u zagrebačkom Županijskom sudu, gde se sreo sa suprugom. Njihov susret je, kako prenose mediji, protekao veoma hladno - bez pozdrava i bilo kakve komunikacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

M.S...

13.07.2019. 23:38

Ljudi više tuku žene u zrelijim godinama nego kada su mladji. Rajko izvinise Lepšoj polovini I sveće biti uredu. “Nadajmose”