Scena

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag

Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag
Foto: Facebook | Kebin sin priznao da je Milanu Popoviću donio svijeću na prag

Bivši suprug Severine Kojić, Milan Popović optužio je sadašnjeg partnera pjevačice Igora Kojića da mu je nedavno ostavljao svijeću sa katranom ispred porodičnog doma. Povodom ovoga, održano je saslušanje u Zagrebu, a Kebin sin pred nadležnim organima priznao djelo braneći se da je samo vratio Milanu sporni predmet na nagovor supruge Severine.

"Igor je na sudu priznao da se u junu pojavio ispred Milanove kuće, gdje je ostavio svijeću sa katranom ispred ulaza u dvorište, ali otkrio još detalja. On je objasnio da je samo došao kako bi vratio svijeću Milanu jer je on taj koji je Severini i njemu poslao prethodno isti predmet na kućnu adresu, što je policajcima bilo zapanjujuće i smiješno šta čovjek priča", otkrio je izvor dobro upućen u situaciju.

Suprug Severine pokušao je sve da je zaštiti pred sudom, te objasni da su oboje nevini u cijeloj situaciji.

"Kojić na sudu na sve načine pokušao da zaštiti sebe i Severinu, ali ih je još više ukanalio kada je priznao da mu je upravo pjevačica rekla da 'vrati' Milanu svijeću sa katranom. Najviše se na saslušanju bazirao na to da objasni da su on i supruga nevin", rekao je sagovornik lista "Kurir".

Sa druge strane, Popović ne krivi Igora, već smatra da je on izmanipulisan od strane Severine.

"Znate šta. Ja mislim da Igor nije kriv ni za šta. On je jednostavno izmanipulisan i uvučen u proces u kom ne bi trebalo ni za šta da se pita. Severina je pravi naručilac postavljanja sveće. Očigledno je da za probleme s kojima se suočava u poslednje vreme u životu, na poslu i sudu krivi mene umesto da analizira sebe, način na koji se odnosi prema ljudima i šta im sve radi, uključujući tu i sopstveno dete. Postavljanje sveće, inače poznati ritual crne magije, samo je dokaz krajnjeg očaja i nemoći", rekao je Milan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije