Tumbaković gledao Čukarički: Mladi šalju lepu sliku

A.Š.

12. 07. 2019. u 21:25

Zvezda je ubedljiva, Radnički mora bolje - kaže selektor reprezentacije Srbije

Тумбаковић гледао Чукарички: Млади шаљу лепу слику

Ljubiša Tumbaković foto: M. Vukadinović

ČUKARIČKI odličan, Crvena zvezda bezbrižna, Nišlije u problemima. To je ocena srpskog selektora Ljubiše Tumbakovića, koji je na startu evropske priče uživo gledao odlične "brđane".


- Interesantna je bila utakmica, ako se zna da je Čukaričkom prva u sezoni. Krenuli su ambiciozno, malo nervozno, jer nije bilo pozitivnog rezultata koji je igrom zaslužen pre prve lopte u mreži Banantsa. Kasnije je ušao Birmančević, razmrdao ih i uneo nešto interesantno, što je na kraju rezultiralo. Pobeda je zaslužena, mogla je da bude i ubedljivija.



Crno-beli forsiraju mlade igrače: Tedića (19), Birmančevića (21), Vidosavljevića (18), Kovača (20)...


- Svi su bili dobri, nije ni Bogosavac mnogo stariji. Ambiciozni su, poslali su lepu sliku.


Ostale srpske ekipe nisu postigle gol - Crvena zvezda je remizirala sa Suduvom u Litvaniji (0:0), Radnički je poražen od Flore u Estoniji (2:0).


- Crvena zvezda je ubedljiva, ulazi polako u ritam takmičenja. Ne postoji problem. Radnički je morao da ostvari bolji rezultat. Gledao sam gotovo celu utakmicu, video oba gola koja su primili, očekivao sam mnogo više.



Gledaće uživo mečeve kad god bude mogao:


- Sve što budem mogao da stignem i što je realno.


Društvo su mu pravili Zoran Mirković i Aleksandar Janković. Na promociji je kao jedan od zadataka najavio želju da ubedi Mirkovića da uđe u stručni štab "orlova".


- Teško ide - uz osmeh je poručio selektor na odlasku sa Banovog brda...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije