Najnovije vesti
Zabava
"ZADESILO ME SVE ŠTO JE MOGLO" Nataša zablistala na promociji nove pesme, pa navela šta je morala da uradi zbog POTEŠKOĆA na koje je naišla

"ZADESILO ME SVE ŠTO JE MOGLO" Nataša zablistala na promociji nove pesme, pa navela šta je morala da uradi zbog POTEŠKOĆA na koje je naišla

Da dobre stvari ne treba menjati dokazali su Nataša Bekvalac i Cobi novom zajedničkom saradnjom na pesmi "Dođi mami", koja je premijerno, pred novinarima i fanovima, prikazana u jednom novosadskom tržnom centru. Već na prvo slušanje ova numera pretenduje da postane pravi letnji hit, a mala iz srpske Atine blistala je u beloj haljini i sa osmehom na licu strpljivo odgovarala na pitanja novinara.

Nataša Bekvalac 2 Foto: Promo
Nataša Bekvalac 2
Foto: Promo

Nataša Bekvalac nije krila oduševljenje što je napokon novu pesmu i spot podelila sa publikom, ali se ujedno i izvinila jer će numera tek sutra biti dostupna na njenom zvaničnom Youtube kanalu.

- Ne znam kako ste stigli, pošto je mene zadesilo sve što je moglo i umalo da ne stignem na sopstvenu promociju. Hvala vam mnogo što ste došli. Ne znam šta je ovo, možda retrogradni Merkur ili nešto u zvezdama, ali ništa ne ide kako treba poslednja dva dana. Nadam se da ćete uživati u spotu. Nažalost, zbog nepredviđenih poteškoća, premijerno ćemo ga na mom zvaničnom Youtube kanalu pustiti tek sutra - kazala je.

Nataša je, ipak, ostala pozitivna, pa je istakla kako je uzbuđena zbog novog projekta.

- Bila sam vrlo nestrpljiva da pesma konačno izađe i po prvi put sam osetila malu dozu straha. Velika je odogovornost prikazati premijerno pesmu upravo gradu u kome sam rođena i publici koja me u dušu poznaje. U Novom Sadu je i snimljen veći deo spota. Neizmerno sam zahvalna ekipi koja je radila na ovom projektu, bez njih ništa ne bi bilo ovako savršeno - rekla je Nataša.

Foto: Promo

Pored spektakularnog izgleda, lepa Nata je još jednom pokazala da vlada svim muzičkim trendovima. Uz sjajan tim saradnika, uspela je da napravi korak napred u svojoj karijeri i mnoge ponovo ostavi bez daha novim hitom. Kako je letnja sezona u toku, Natašu očekuju brojni nastupi širom Srbije i regiona, a do tada fanovi imaju dovoljno vremena da nauče reči nove pesme.