Najnovije vesti
Vesti Hronika
TRAKTORISTA PREŠAO PREKO TELA? Ubistvo koje je potreslo Rakovicu otkriveno na jeziv način

TRAKTORISTA PREŠAO PREKO TELA? Ubistvo koje je potreslo Rakovicu otkriveno na jeziv način

Crnogorski državljanin R. P. (32) pronađen je mrtav u naselju Rakovica u blizini Avale, a njegovo telo, prema informacijama, je pronašao traktorista A. K. (42) dok je skupljao seno.

avala, ubistvo, selo rakovica Foto: Andrija Vukelić / RAS Srbija
avala, ubistvo, selo rakovica

Pretpostavlja se da su motivi likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa prodajom narkotika.

"Osetio sam da je traktor prešao preko nečeg"

- Traktorista A. K. (42) skupljao je seno kada je iznenada osetio da je njegov traktor prešao preko nečeg. Zaustavio je mašinu i izašao da proveri. Video je ljudsku nogu i odmah shvatio da je u pitanju mrtav čovek. Prestravljen, pozvao je policiju, koja je ubrzo došla i otpočela uviđaj - ispričala je za "Kurir" osoba koja jeupućena u slučaj.

Dodaje da se sumnja da je R.P. ubijen na nekom drugom mestu, a da je potom njegov leš dovezen u naselje Rakovica i bačen na njivu.

- Na mestu gde je pronađeno telo nije bilo tragova koji bi ukazivali da je tu i ubijen. Na telu je bilo vidljivo nekoliko prostrelnih rana na glavi, nogama i stomaku, a prema prvim informacijama, bilo ih je najmanje sedam. Takođe, nisu pronađene čaure od više metaka, koliko su ubice u njega ispalile - objašnjava izvor.

Građani u šoku

Meštane Rakovice zgrozilo je saznaje da je u njihovom mirnom naselju pronađeno telo.

- Svi smo šokirani, ovako nešto ne pamtimo u našem naselju. U poslednje vreme bilo je hapšenja zbog droge i pronalazili su zasade marihuane, ali ovakve zločine ne pamte ni najstariji žitelji - ispričao je jedan meštanin Rakovice.