OVO SU DESANKA I NJEN BIVŠI MUŽ KOJI JU JE ZVERSKI UBIO: Petar je nesrećnu ženu izbo nožem na autobuskoj stanici u Pančevu

Novosti online

12. 07. 2019. u 17:37

Desanka M. (60) izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu. Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici.

ОВО СУ ДЕСАНКА И ЊЕН БИВШИ МУЖ КОЈИ ЈУ ЈЕ ЗВЕРСКИ УБИО: Петар је несрећну жену избо ножем на аутобуској станици у Панчеву

Foto: Fejsbuk


Desanka M. (60) izbodena je oko podne na autobuskoj stanici u Pančevu. Prema prvim informacijama, ubodena je u leđa i stomak, ali je preminula u bolnici.

Svađa je počela na klupi, a Petar je Desanku nožem jurio sve do autobusa.

Naime, kako nezvanično saznajemo, uhapšen je Desankin bivši muž Petar M. (64), a nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, gde je malo kasnije i preminula. Policija ubrzo savladala i uhapsila Petra.

Ona je bila smeštena u Sigurnoj kući, a on je imao zabranu prilaska.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, bračni par je duže bio u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica.

Uhapšeni Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom.

Prema rečima očevidaca, nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Ap0qalypto

12.07.2019. 17:50

Vidim koliko je dobrog donela mera zabrane prilaska. Počnite da zatvarate bolesnike!!!!

Sanja

12.07.2019. 18:06

Bezbednost zena koje zive u sigurnim kucama u svetu je veoma ozbiljno pitanje. Osim samog smestaja potreban je u ozbijljan plan preventive povodom rizika koje ih ocekuju, nakon napustanja kuce. Humanitarne organisazije to ne mogu da ostvare bez podrzke drzave i policije. Na zalost, Dusanki se vise ne moze pomoci ali iz njenog slucaja svi mogu da nauce nesto i da se njen primer ne ponovi zenama koje su u sigirnim kucama danas.

Rade

12.07.2019. 18:59

i niko nije mogao da proceni da i na sam pogled je ovaj čovek u stanju da ucini zlo, trebali bi i gospoda iz socijalnog na robiju zajedno sa njim

Ljube

12.07.2019. 19:28

...tuga ,jos jedan izgubljen zivot ,i jedna potvrda odsustva bar malo vere i ljubavi u Boga kod ovog coveka .Gde danas sa svojim imenom , na danasnji dan Sv. Petra (Petrovdan ) da ucinis tako nesto i i bilo kada .Neko ko ti dade ime valjda je malo znao za Svetost i dao ti to ime ....

Veliki Blek

12.07.2019. 19:37

Svaki vid zločina,nasilja je za osudu i nedopustiv,ali da li ste sigurni da se novi zakon ne zlupotrebljava!? Da,i to u velikoj meri!!!!

Miki

12.07.2019. 22:01

@SAMO KAŽEM - Lupate gluposti, ljudi koji su se našli na stanici su savladali nasilnika i pritekli su ženi u pomoć. Problem je u tome što je manijak u kratkom vremenskom periodu zadao nekoliko smrtonosnih uboda pre nego što je bilo ko mogao da reaguje. Da se nešto slično desilo u Beogradu, niko prstom ne bi mrdnuo.

Nikola

12.07.2019. 20:44

Reče neko ovde da nikog nije bilo pomogne. Da pomogne pa da posle odgovara što je nasrnuo na nasilnika

NIKI

13.07.2019. 10:35

@Nikola - Bas tako ..ja sam jednom branila neku zenu ..em sam dobila batine em 30000 kazne..pare ne zalim ali batine pamtim .

Јапан

12.07.2019. 20:57

Није чудно да је хтела да се разведе. Он личи на мајмуна.

goran

12.07.2019. 22:00

Zašto žena nije dobila policisku pratnju,po ovome što piše ubistvo je jedino što se očekivalo od ovakvog bolesnika.Zakazao Centar za socijalni rad i policija.A ovaj će dobiti par godina i na slobodu u lov na neku drugu ženu.Kakva zabrana prilaska nanogica i kućni pritvor.Dakle ubuduće pored zabrane prilaska druga strana dobija policijsku pratnju 24 sata.

Jagoda

13.07.2019. 04:45

Nerazumem Da nikog nije bilo Da jadnoj Ženi pomogne. Njen Bivši muž ima Mentalnu Bolest tose I na Vidi I na slici.. Šteta Neka joj je laka crna zemlja. A njega u zatvor Sa Krokodilima.