Uskoro na tržištu Samsung Galaxy Watch Active 2

Poslednja dva dana sve je više informacija o Samsung Galaxy Watch Active 2 pametnom satu, a najnovija stiže u vidu rendera koji potvrđuje naziv i dizajn uređaja.

Tehnopolis

Izvor: B92, Benchmark

Petak, 12.07.2019.

16:35

Uskoro na tržištu Samsung Galaxy Watch Active 2
Foto: ilustracija depositphoto/beer5020

Izgled je sličan prvom Watch Active modelu, koji je na tržištu dostupan tek nekoliko meseci.

Konfuziju dodatno pojačavaju nedavno procureli detalji o Samsungovom roadmapu, koji ukazuje i na Galaxy Watch 2 (bez Active u nazivu) i koji je najavljen za treće tromesečje ove godine, dok se novi Watch Active i ne pominje. U svakom slučaju, ukoliko Watch Active 2 zaista stiže verovatno će biti predstavljen 7. avgusta uz Galaxy Note10 i Note10+ telefone. Možda će se sat pojaviti i nešto ranije, jer render sugeriše 5. avgust.

Za razliku od prethodnika novi pametni sat stiže uz kožni kaiš, oko tastera za paljenje je vidljiv crveni prsten, a ranije glasine su sugerisale da Watch Active 2 stiže u veličinama od 40mm i 44mm, tri boje i Wi-Fi i LTE varijantama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: