Stiže gejmplej za Marvel’s Avengers

Nakon par godina čekanja, Square Enix je na ovogodišnjem E3 sajmu konačno predstavio Marvel’s Avengers projekat i to kroz zanimljivi trejler koji govori o A-Danu i događajima zbog kojih su ljudi izgubili veru u superheroje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 12.07.2019.

12:30

Stiže gejmplej za Marvel’s Avengers
Foto:Youtube/printscreen

E3 prezentacija je bila posvećena samo priči i tehničkim detaljima, dok se malo toga otkrilo o aspektu gejmpleja, piše play.co.rs.

Na svu sreću, do dolaska novih detalja nećemo morati da čekamo preterano puno, jer je Square Enix njegovu premijeru zakazao već za 18. jul, na San Diego Comic-conu.

Iz kompanije poručuju da će prikaz gejmpleja biti samo za posetioce, što znači da neće postojati stream koji će to prenositi širom sveta. Gejmplej će verovatno biti pušten onlajn nešto kasnijeg datuma.

Pre svega se nadamo da će nam se gejmplej dopasti i da će izazvati pozitivnu reakciju publike, a ne negativnu kao onu prema dizajnu karaktera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: