TRI GODINE ŽIVELA U KUĆI SA TELOM MRTVE MAJKE: Starica se slučajno povredila, a ćerka je pustila da umre! Policija zatekla STRAVIČAN PRIZOR!
Foto: Jack Sullivan / Alamy / Alamy / Profimedia

JEZIVO

TRI GODINE ŽIVELA U KUĆI SA TELOM MRTVE MAJKE: Starica se slučajno povredila, a ćerka je pustila da umre! Policija zatekla STRAVIČAN PRIZOR!

Planeta -

Žena iz Teksasa uhapšena je nakon što je policija otkrila da je držala posmrtne ostatke svoje majke u kući u kojoj živi sa svojom ćerkom.

Policija veruje da se 71-godišnja baka, čije je telo nađeno, povredila 2016. kad je pala u kući.

Takođe se sumnja da joj njena 47-godišnja ćerka nije pružila pomoć, pa je nesrećna žena ona umrla u roku nekoliko dana od komplikacija usled povreda koje uopšte nisu bile opasne po život, piše BBC.

Kosti preminule žene nađene su na podu spavaće sobe. Njena ćerka ubica je sa svojom ćerkom spavala u drugoj sobi.

foto: Shutterstock

Unuka je imala manje od 15 godina dok je živela pored kostiju svoje bake, pa joj je majka optužena za "povrede prava deteta mlađeg od 15 godina". Sad je predata rodbini na brigu, a njenoj majci preti 20 godina zatvora i novčana kazna od 10.000 dolara.

U policijskom izveštaju stoji da je preminula žena bila istaknuta pripadnica lokalne zajednice koja je 35 godina radila kao sekretarica i pomoćnica u nastavi u lokalnoj školi.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track