Humanitarni tiket u podne: Petar Mijović tipuje za Udruženje za mentalno nedovoljno razvijene osobe - Čačak

Vreme čitanja: 5min | pet. 12.07.19. | 12:00

Trener u podgoričkoj Budućnosti juri humanitarni dobitak od preko 150.000 dinara!

Naš današnji gost u društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART je Petar Mijović. Košarkaški trener koji je minulu sezonu završio u podgoričkoj Budućnosti kao šef stručnog štaba. Mijović je stigao do crnogorske šampionske titule, a u narednoj sezoni biće prvi asistent novom šefu Đetića Slobodanu Subotiću.

Petar je bio trener u reprezentativnim selekcijama Crne Gore, trener u Francuskoj…I pored velikih obaveza oko “snimanja” potencijalnih pojačanja Budućnosti uspeo je da odgovori na MOZZARTOVIH pet pitanja, ali i da sastavi kompanijski plemeniti listić. Na pitanje ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima Petar je za MOZZART Sport istakao: “Kao dečak rastao sam, i košarku zavoleo uz jednu od najtrofejnih generacija na ovim prostorima u kojoj su bili Divac, Rađa, Kukoč, Paspalj… Međutim, uvek mi je poseban bio Dražen Petrović. I danas, često koristim mogućnosti savremene tehnologije i uživam u njegovim majstorijama i igrama gledajući utakmice sa kraja osamdesetih i početka devedesetih”.

Izabrane vesti

Prelazimo na dobrotvorno tipovanje.

Mijović je krenuo iz Rumunije, VOLUNTARI – SEPSI. Domaći tim je tokom priprema dobio naš Voždovac, ali potom je izgubio dve utakmice. Gosti su izgubili dve utakmice, a jednu su remizirali tokom svojih priprema za novu seonu. Voluntari ima bolji međusobni skor, 3:2:1, uz najubedljiviju pobedu od 3:0.

“Da krenemo sa golovima, gg”.

I Česi kreću sa prvim kolom novog šampionata, utakmica kojom se otvara nova trka je duel JABLONEC – BOHEMIANS. Domaći tim je tokom prijateljskih utakmica dobio tri, a potom izgubio isto toliko mečeva. Gosti su slavili u dve od pet prijateljskih utakmica dok su tri kontrolna meča izgubili. Istorijski gledano međusobni skor je 16:4:4, a jednom je “pukla petarda”.

“Očekujem pobedu domaćih, kec”.

Kod Danaca na premijeri sezone učesnici su fudbaleri MIDTJILANDA i ESBJERGA. Najubedljivija pobeda domaćih je od 5:0, a međusobni skor je 24:14:17. U takmičenje za bodove domaći ulaze posle poraza, trijumfa i poraza od Leha. I Esbjerg ima poslednji neuspeh pred ovosezobski prvenstveni debi.

“Kombinovaću jedinicu sa tri i više golova”.

Današnja poslednja destinacija nam je Republika Irska, DERI S. – UCD. Dablin ima lošiji skor, 23:8:9, a najubedljiviji poraz je od 7:0. Domaći bolje stoje na tabeli sa 23 poena više od rivala. Gosti drže poslednju poziciju sa jednom pobedom na poslednjih deset susreta. Iz šest mečeva domaći imaju po tri pobede i toliko remija.

“Očekujem minimum dva gola u prvih 45 minuta”,  konstatovao je sjajni trener koji potencijalni dobitak usmerava za Udruženje za mentalno nedovoljno razvijene osobe – Čačak.

Kompanija Mozzart je u Humanitarnom tiketu u podne donirala ravno 12.858.690, 00 dinara. Poslednji dobitnci bili su Srđan Gojković Gile, sa zagarantovanih 10.000, 00 dinara koje je Mozzart donirao MS Platformi Srbije i košarkaš Ivan Paunić sa fenomenalnih 198.800, 00 dinara koji idu ka Košu za sreću.

Inače, u javnosti veliki odjek izaziva kompanijska akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 75 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. U kruševačkom “Pejtonu” otvoreno je multifunkcionalno igrališe za košarku, fudbal, rukomet…U petak MOZZART je otvorio još jedno renovirano i ulepšano igralište, ukupno 76. po redu. Novi Bečej je bogatiji za jedan vrhunski teren posvećen sjajnom košarkašu Zoranu Ercegu.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane. Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Prilika je da vas podsetimo da je Milan Mačvan postao175. dobitnik u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu" , a sa dobitnih 183.600 dinara ukupna suma koju  je naša kompanija donirala samo u ovoj akciji iznosi 12.858.690, 00 dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”. Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija. Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović i Ivan Paunić. Dakle, 40 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Tokom ove radne sedmice dobrotvorni tiket u podne popunjavaće pored futsal trenera Marka Gavrilovića, Bojana Tanjevića, Mašana Lekića, Bojana Ostojića, danas Petra Mijovića i Vukašin Jovanović odnosno Mihailo Medenica.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Petra Mijovića dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com               


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara