Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko.

Ratko Mladić je u četvrtak bio prebačen u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge u pritvorskoj jedinici.

Darko Mladić kaže da je razgovarao sa ocem, koji mu se javio iz pritvorske jedinice i istakao da su tegobe nestale i da je sada bolje. 

"Rekao mi je da su mu lekari rekli da nema novih tegoba sa srcem i da mu nisu snimali glavu", naveo je Darko Mladić, napominjući da još nije poznata dijagnoza jer nije dobio lekarsku dokumentaciju.

Ratko Mladić je u pritvoru Haškog tribunala od juna 2011. godine. On je 22. novembra 2017. godine osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, a njegovi branioci su uložili žalbu na tu odluku.

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво