Otvara se konzulat Srbije u turskom gradu Jedrene

Vlada Srbije donela je odluku da se otvori konzulat u turskom gradu Jedrene.
Otvara se konzulat Srbije u turskom gradu Jedrene
Foto: Pixabay
Kako se navodi, odluka je doneta da bi se građanima Srbije u Turskoj olakšalo obavljanje administrativnih poslova.
 
Konzulat se otvara i da bi se podstakla ekonomska saradnja i obezbedilo povezivanje privrednika dveju zemalja, stoji u saopštenju iz Vlade Srbije.
  • Lenny

    12.07.2019 16:05
    A zasto
    Kada imamo konzulat u plovdivu na samo 60 km od jedrena ili edirne kako ga turci zovu.zasto kada sa turskom imamo bezvizni rezim.zasto jer kada nasi proizvodi ulsze u tursku oni prolaze granixnu kontrolu normalno ali se carine u jednom od pedeset carinskhi kontrola u istanbulu.i konacno zasto pa zar mi nemamo specijalni ugovor sa turcima o izvozu i uvozu robe.Preterali ste u svakoj meri zaposljavajuci nepotrebno za debele pare a devedeset odsto drzavljana nam kopa po kontejnerima da bi preziveli.Ako vec zelite da naucite nesto od turaka pogledajte njihov socijalni sistem pa cete shvatiti neke stvari a ako ne osetite sramotu onda ste stvarno .....
  • Lala

    12.07.2019 12:29
    Prevazisli ste cak i sebe!
    Malo je otvarati "zasluznim" nepotrebna radna mesta u drzavi-pa ste poceli pp svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija