Beker od prodaje trofeja i ličnih stvari zaradio 750.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.19. | 08:49

Legendarni teniser nikako da isplati sve dugove

Zapao je u gadne probleme Boris Beker. Legendarni nemački teniser je zbog ogromnih dugova u koje je zapao morao da proglasi bankrot, a onda i da počne da prodaje trofeje i deo imovine kako bi platio brojne troškove.

U Londonu je održana aukcija Bekerovih stvari, među kojima su bili najveći trofeji koje je osvojio u karijeri, pa deo opreme koji je nosio tokom igračke karijere, kao i njegovi satovi i mnoge druge stvari sa njegovim potpisom.

Izabrane vesti

Kada je sve završeno i prodato, ispostavilo se da je Beker zaradio 750.000 evra, što je ozbiljna suma za takvu vrstu aukcijskih prodaja, piše BBC.

Najveću cenu je dostigla replika trofeja sa Ju Es opena, koji je Beker osvojio 1989. godine pobedom nad Ivanom Lendlom. Taj trofej je prodat za oko 160.000 evra, dok je replika Dejvis kup Salatare otišla za oko 60.000 evra.

Međutim, nisu svi Borisovi trofeji otišli na doboš. Nedostaje njegovhih tri šampionskih pehara sa Vimbldona i dva sa Australijan opena, za koje se, navodno, ne zna gde su i za njima se traga.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara