Ponedeljak, 10.11.2003.

09:18

Preliminarni rezultati: Gradonačelnik Ćuprije iz SPS

Izvor: Beta

Default images

Kandidat Socijalističke partije Srbije Ljubomir Marić, prema preliminarnim rezultatima, izabran je u nedelju za predsednika opštine Ćuprija. Kako je objavila Opštinska izborna komisija, Marić je u drugom izbornom krugu osvojio 63,5 odsto glasova, porazivši protivkandidata iz Stranke srpskog jedinstva Ivicu Jocića. Na drugi krug izbora izašlo je, prema preliminarnim rezultatima, 26,38 odsto birača. U prvom krugu izbora, 26. oktobra, u trci za predsednika opštine bilo je ukupno 13 kandidata i tada je zabeležen odziv od 41,3 odsto birača.

Istog dana održani su i izbori za odbornike Skupštine opštine Ćuprija. Najviše mandata, po osam, tada su osvojili SPS i SSJ. Demokratskoj stranci pripalo je pet mesta, Demokratska stranka Srbije, Socijaldemokratska partija, G17 plus i Srpska radikalna stranka osvojili su po tri mandata, a po dva Srpski pokret obnove i Demohrišćanska stranka Srbije. SO Ćuprija ima 37 odbornika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: