VULIN U NIŠU: Ramuš i njegova Vlada dokazali da su lažovi koji ne žele Srbe na Kosovu

J.Ć.

10. 07. 2019. u 13:27

Ovo je samo još jedan dokaz koliki je lažov Ramuš Haradinaj. On je našoj premijerki rekao da nije tačno da je zabranjeno zvaničnicima Republike Srbije da dolaze na prostor Kosova i Metohije

ВУЛИН У НИШУ: Рамуш и његова Влада доказали да су лажови који не желе Србе на Косову

Foto: J. Ćosin

Nakon što su prištinski zvaničnici zabranili da sa delegacijom vojnog zdravstva uđe na Kosovo, ministar odbrane Alkesandar Vulin rekao je u sredu u Nišu da je ovaj čin samo još jedan dokaz koliko Vlada Kosova krši sve sporazume dve strane, kao i da je ovo dokaz da Albanci ne žele Srbe na Kosovu.

- Ovo je samo još jedan dokaz koliki je lažov Ramuš Haradinaj. On je našoj premijerki rekao da nije tačno da je zabranjeno zvaničnicima Republike Srbije da dolaze na prostor Kosova i Metohije. Evo još jedna laž se pokazala i još jedno kršenje svih sporazuma – rekao je u Nišu Vulin. On je dodao i da ovo nije najveće kršenje sporazuma od srtane Prištine i podsetio da oni nisu formirali ni Zajednicu srpskih opština, kao i da su prekršili Briselski sporazum.


-  Hašim Tači je čovek koji je otvoreno rekao da je slagao kada ga je potpisao i da mu ne pada na pamet da ispuni svoju reč ida ispoštuje sopstveni potpis. Ramuš i njegova Vlada dokazali da su lažovi koji ne žele Srbe na teritoriji Kosova i Metohije, oni žele teritoriju, zemlju. Oni hoće bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, ali neće srpske lekare u njoj iako već šest godina lekari sa VMA dolaze u Mitrovicu i svojim znanjem pomažu ljudima, odlaze i u Gračanicu gde pomažu i Srbima i Albancima. Takvim ljudima su oni zabranili da uđu na KIM – rekao je Vulin i izrazio žaljenje što neće moći da poseti Srbe na Kosovu i Metohiji.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

samo da se prisetimo neki dan unazad

10.07.2019. 14:04

zar ne rece premijerka vlade da su joj licno reklida je lažna iformacija da ce zabraniti ulazak srpslkim zvanicnicima na srpsko Kosovo I narod moj serpski uze tu dudu varalicu I pomisli da je tako e sada se samo pitam ko nas je slagao dali albanci ili naši politicari koji nas lažu od 1990god kako njih svbe slušpaju I kako su sa nujima srbi broj jedan na kugli zemaljskoj

Radoslav Jovanovic

10.07.2019. 14:17

Bolje bi bilo da se zapitate kakvu to politiku prema Kosovu vodite i gde nas je to dovelo? Svi znaju kakvi su šiptari. Nije potrebno da nam to Vulin kaže. Dakle, na mesto što dajete izjave počnite nešto konkretno da radite. Manite se dokazanih neprijatelja Srbije i počnite da radite sa onima koji nam to nisu.

CCCC

10.07.2019. 14:36

imamo toliko dokazanih vojnih lica koji su prosli ratove,onakve generalčine imamo,a nama Vulin ministar odbrane?!?Ccc,pa sta se ovo dešava bre...?

Реално

10.07.2019. 15:37

@CCCC - @CCCC > пре 30 година смо се изјаснили за "цивилну контролу" оружаних снага! Ако се мало пристетите Тадић и Шутановац су имали и балерину као војног саветника!

Andrej

10.07.2019. 14:48

Srpski oficiri su dokaz da čovek zarad karijere može istrpeti svako poniženjr.

Miodrag

10.07.2019. 15:20

Da su lažovi,slažem se, ali ste Vučić,Dačić i ti veći lažovi od njih! Da li će te ovo objaviti?

shone

10.07.2019. 15:33

Sve ok a šta ce da cini nasa vlada sad to nas zanima.Da su siptari takvi to znamo

Deda Millisav

10.07.2019. 15:43

Eh, da sam ja služio 15 dana vojsku i isto toliko radio, gde bi mi sad bio kraj...