Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.07.2019.

14:30

Trener Suduve: Osetili smo Zvezdinu moć prošle godine

Trener Suduve Vladimir Čebur kaže da će njegova ekipa pokušati da igra efikasan fudbal protiv Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: P. Tadić

Autor: P. Tadić

Trener Suduve: Osetili smo Zvezdinu moć prošle godine
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

"Liga šampiona je svečanost za oba tima, pa tako i za navijače. Tako da, veoma smo srećni što se ona (Liga šampiona) vraća u Marijampolje", rekao je Čebur pred ovaj duel.

Utakmica između litvanskog i srpskog šampiona na programu je od 20 sati.

"Naši navijači su sjajni, podržavaju tim, veruju u nas i naš zadatak je da ispunimo njihova očekivanja. Moramo da damo sve od sebe", kaže strateg Suduve.

Crvena zvezda i Suduva igrali su pre godinu dana u kvalifikacijama, ali u drugom kolu. Ovoga puta žreb je spojio dve ekipe na startu kvalifikacija za elitno fudbalsko takmičenje.

"Rival (Zvezda) je jak, osetili smo njihovu moć prošle godine. Pokušaćemo da igramo efikasan fudbal i da damo našim navijačima razlog za slavlje", zaključuje Čebur.

Pre godinu dana crveno-beli slavili su sa 2:0 u Marijampolju, dok je u Beogradu bilo 3:0 za izabranike Vladana Milojevića.

Pročitajte još:

Tomane i Kanjas na klupi – odakle Zvezdi preti opasnost?

ANKETA: Budi Milojević – izaberi svojih 11 za meč s Suduvom

Suduva ostala bez najskupljeg fudbalera uoči meča s Zvezdom

"Zvezda je igrala u Ligi šampiona, ali nismo uplašeni"

"Srpska prepreka – visoka, ali ne i nepremostiva"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve