Knauf: U manjem požaru NEMA POVREĐENIH, sprečeno ZAGAĐENJE

Lokalne vesti - Ponedeljak 08.07.2019 - 10:48

Vranje – Kompanija „Knauf“ potvrdila je da je u fabrici kamene vune u Belom Polju kod Surdulice u ponedeljak ujutro došlo do požara u kojem nije bilo povređenih niti veće materijalne štete.

Knauf: Nije dim, već vodena para FOTO: Facebook/Udahni duboko Knauf: Nije dim, već vodena para FOTO: Facebook/Udahni duboko
U ponedeljak, 8. jula, oko 07:50h, u jednom od kanala sistema za hlađenje došlo je do porasta temperature što je ukazivalo na mogući požar, stoji u saopštenju „Knaufa“. 
 
Kako se navodi u dopisu, odgovorna lica su, poštujući proceduru ustanovljenu u ovakvim situacijama, pristupila gašenju vatre
 
- Jedna od uobičajenih radnji u ovim slučajevima je i puštanje velike količine vode u sam sistem za odvod gasovitih proizvoda sagorevanja, što je izazvalo pojavu velike količine vodene pare koja je kuljala iz dimnjaka. 
 
Situacija je, brzom intervencijom i zalaganjem svih odgovornih i zaposlenih u kompaniji Knauf Insulation, rešena oko 08:20h – kažu iz Knaufa.
 
U incidentu nije bilo povređenih, sprečen je eventualni negativni uticaj na okolinu i veća materijalna šteta, dodaju iz kompanije. 
 
Naknadno će biti utvrđeni tačni razlozi ovog incidenta i javnost će o njima biti blagovremeno obaveštena
 
- Iskreno žalimo ukoliko je ova situacija uznemirila javnost, i još jednom ponavljamo da nema razloga za brigu, jer je incident rešen
 
Kada budu utvrđene činjenice zašto je do incidenta došlo, ponovo ćemo se obratiti javnosti – zaključuje se u saopštenju kompanije "Knauf".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: