LUNA ĐOGANI POBEDNIK DRUGE SEZONE RIJALITIJA ZADRUGA: LJuta borba sa dojučerašnjim ljubavnikom u finalu (FOTO+VIDEO)

M.Vu

06. 07. 2019. u 20:44

Blogerka je u finalu imala 30 odsto glasova, čak 15 više od svog dojučerašnjeg dečka Marka Miljkovića.

ЛУНА ЂОГАНИ ПОБЕДНИК ДРУГЕ СЕЗОНЕ РИЈАЛИТИЈА ЗАДРУГА: Љута борба са дојучерашњим љубавником у финалу (ФОТО+ВИДЕО)
Pobednica rijaliti šou "Zadruga 2" je Luna Đogani.

Blogerka je u finalu imala 30 odsto glasova, čak 15 više od svog dojučerašnjeg dečka Marka Miljkovića.

Dok je dan svitao,Luna i Marko su se borili za 50.000 evra i pobedu je odnela Đoganijeva.

ČITAJTE JOŠ:





POČELO SUPERFINALE

Voditeljka Dušica Jakovljević je otvorila superfinale. Posle 10 meseci Zadruga će dobiti pobednika.




SUPERFINALISTI NAPUSTILI BELU KUĆU

Voditelj Ognjen Amidžić je među zadrugarima. On u posebnom delu imaginarijuma dočekuje superfinaliste koji su gondolom prevezeni do njega. Oni su napustili Belu kuću.


MAJKA MARKA MILjKOVIĆA: PODRŽAU SVAKU NjEGOVU ODLUKU

Na superfinale "Zadruge 2" stigla je i Nedeljka Miljković, majka superfinaliste Marka Miljkovića koji je juče raskinuo svoju emotivnu vezu sa Lunom Đogani. Nedeljku smo odmah upitali da li je saglasna sa odlukom svog sina.

- To je njihovo... - nije želela prvobitno da se oglašava, a onda nam je objasnila da podržava svog sina. - Podržaću njegovu odluku maksimalno. Ne podržavam raskid, nego njegovu odluku. Ako on kaže da je kraj, podržavam, a ako kaže da će biti Luna ta koja će doći kod mene kući, isto ću podržati - objasnila je Markova mama.





POMERENA ŽURKA

Žurka će umesto 7.jula pomerena je za ponedeljak 8.jula. Željko Mitrović će na svom Instagram nalogu podeliti 1.000 ulaznica za žurku.

U Zadrugu ušli animatori, koji su oduševili zadrugare. Ukućani pažljivo pratili svaki njihov pokret.


SLOBA RADANOVIĆ: NE ZANIMA ME NIŠTA U VEZI LUNE

Pinkova Zvezda Sloba Radanović mesecima je bio aktuelna tema u Zadruzi 2, a naročito zbog njegove bivše devojke Lune Đogani sa kojom je u prošloj sezoni počinio javnu prevaru gde se ubrzo nakon napuštanja rijalitija razveo od svoje, sada već bivše supruge Kije Kockar.

S obzirom na to da je Luna ostavljena od strane svog dečka Marka Miljkovića poslednjeg dana, kao što je to bio slučaj i sa njima u prethodnoj sezoni, mi smo stupili u kontakt sa Radanovićem kako bi nam to prokomentarisao. Međutim, on nije želeo ni da čuje za nju.

- Neću to da komentarišem, ne zanima me ništa u vezi nje - rekao je Sloba.

DEFILE SVIH ZADRUGARA

Počeo defile zadrugara koji su učestvovali u prvoj i drugoj sezoni "Zadruge". Bivši ukućani držali su table sa svojim imenima, a u jednom momentu su pozdravili sve superfinaliste koji su ih gledali sa Rajskog ostrva.

VATROMET OBASJAO ZADRUGU

Spektakularni vatromet obasjao "Zadrugu", sve vreme svirala numera "We are the champions", superfinalisti na ostrvu zaigrali i posmatrali vatromet. Pre toga Dušica je ugostila bivše zadrugare u studiju i najavila de će se naparviti prvi presek glasova uskoro.

IZBAČEN DAVID DRAGOJEVIĆ

U studiju se oglasion gong. Napravljen je prvi presek glasova. Dušica je saopštila Ognjenu rezultate.
- Znam ime onog ko će završiti takmičenje kao 12 po redu. Neka ustane Nadežda, Suzana i David. Zanimljiva trojka. Ipak, Suzana ostaje. Zadugu ovog trenutku napušta David.



DAVID: ŽAO MI JE ŠTO PRE NISAM RASKINUO SA ALEKSANDROM

David je rekao pošto je izašao da mu je jako žao što nije sa Aleksandrom Subotić raskinuo na vreme.

Pošto se pozdravio sa majkom i sestrom rekao je da je zadovoljan plasmanom.

- Uvek sam govorio da za Anu treba da glasaju. Još u novembru sam želeo da je ostavim. Bilo mi je žao jer je tada bila u sukjobu sa svima i nisam hteo da je ostavim. Mislio dam da ću izdžim, ali zaljubio sam se. Zadovoljan sam. Srećan sam.


Nakon prikazanog profila, David se obratio svom bratu Dejanu Dragojeviću sa kojim je ranije bio u lošim odnosima. Tom prilikom ovaj sada već bivši superfinalista poručio je svom bratu da jedva čeka da ga vidi sutra.



SINHORNE PLIVAČICE NAPRAVILE SPEKTAKL

U jezeru ispred palate devojke iz kluba sinhronog plivanja iz Niša priredile spektakl.




MAJKA ANE KORAĆ: NAJTEŽE MI JE BILO KAD JE PLAKALA

Majka Ane Korać rekla da jedva čeka da vidi svoju ćerku i da joj je najteži trenutak bio kada je njena naslednica plakala zbog oca.

IZBAČEN BRENDON: SPREMAN SAM DA POČEM SVOJ PURPURNI EGZOTIČNI ŽIVOT NA NOVOM BEOGRADU

Napravljen je drugi presek glasova. Ognjen je podigao Aleksu, Staniju i Brendona. Voditelj se obratio zadrugarima i rekao da će imanje drugi po redu ove večeri napustiti Branislav Radonić Brendon koji je bio veoma iznenađen zbog ove odluke publike.

- Mene rijaliti učesnici kada se završi šou, ništa ne interesuje. Sleteo sam na planetu zemlju posle 10 meseci. Ja sam na korak da odem odavde i počnem svoj purpurni, egzotični život u Novom Beogradu - izjavio je Radonić.


- On je uspeo sve da isprovocira i svaka mu čast što je došao ovde gde jeste. Nisam zadovoljna. Mislila sam da će biti četvrto ili peto mesto, ja sam realna - rekla je Brendonova majka.

- Vreme je bilo za povratak u realnost - rekao je vidno raspoložen Brendon, a njegova majka istakla je da on zaslužuje bolje mesto.

IZBAČENA ANA KORAĆ

Napravljen je treći presek glasova. Iako je Ognjen podigao marka Miljkovića, Nadeždu Biljić i Anu ipak je za Koraćevu bio kraj takmičenja. Ona je odmah pošto izašal rekla da se zaljubila u Davida i da sa njim planira bebu.
Ana je dobila putovanje a odmah je otkrila da će voditi Davida.
- Drago mi je što idem kući. Sigurna sam od početka u ljubav sa Davidom - rekla je Ana.


Dušica je podsetila na trenutak kada je Ana rekla Aleksandri da joj se sviđa David.

- Svaka devojka ima pravo da joj se sviđa moj dečko. Na njemu je da li će da reaguje ili ne - branila se Ana.

Međutim, Dušica je insistirala na odgovoriu da joj Ana kaže da li je to bilo uredu sa njene strane i kako bi se ona ponašala kada bi njoj neka devojka rekla da joj se sviđa David.
- Ja nikada nisam rekla da sam zaljubljena u njega pred Aleksandom.

SLOBA PEVAO SVOJU PESMU, LUNA GUTALA KNEDLE

Sloba je u rijalitiju izveo svoju pesmu, a Luni je sve vreme bilo neprijatno. Đoganijeva se premestila kako ne bi gledala svog bivšeg dečka.

LUNA: MARKO I SLOBA NAJBOLjI DRUGOVI, ZAJ**LI SU ISTU DEVOJKU

- Je l' Sloba bio na bini? Nisam ga prepoznala, nije me zanimalo da gledam. Marko i Sloba su zaj*bali istu devojku, postaće najbolji drugovi. Od početka je bio u pravu Lepi Mića - rekla je Luna voditelju, iako je prethodno videla da je Sloba pevao.

- Ja znam šta sam ja prošla zbog ovog čoveka ovde. To nema cenu. Hoću da ti kažem da sam izneverovala koliko si jaka. Mene ovo sada boli, a kamoli da vidim drugu ženu sa svojim muškarcem - rekla je Luna Aleksandri. Marko Miljković je samo bledo gledao Slobu dok je nastupao.


IZBAČENA SUZANA PEROVIĆ

Napravljen je četvrti presek glasova. Posle performansa koji su izveli mađioničar Ognjen je podigao Aleksandru, Suzanu i Aleksu.
- Pozdravite se sa Suzanom - rekao je voditelj.
Suzanu niko od članova porodice nije sačekao napolju. Njenom izlasku su se obradovali Zlata Đurković i Savo Perović.

Ona je progovorila i o svom odnosu sa Mikijem Đuričićem, koji intrigira sve.
"Mi se poznajemo nekih 7 godina, uvek smo imali prijateljsku osnovu, ali Imaginarijum je čudo, a ja mu nisam odolela", rekla je Suzana Perović o Mikiju Đuričiću.

"Samo želim da zagrlim svoju porodicu i da se odmorim. Neverovatan je osećaj", rekla je Suzana Perović koju nije dočekala porodica, već bivši zadrugari Savo Perović i Zlata Đurković.






PORODICE SUPERFINALISTA UŠLI U ZADRUGU

Porodice i prijatelji superfinalista ušli u Zadrugu kako bi razgovarali sa svojim najdražima. Kada su ih superfinalisti videli odmah su počeli da ih grle, a Luna Đogani je grcala u suzama nakon susreta sa majkom Anabelom Atijas.

EMOTIVNI SUSRET ANABELE I LUNE

Emotivan susret Anabele i Lune! Đoganijeva grcala u suzama dok je grlila majku i rekla joj da jedva čeka da dođe kući kako bi se grlili. Anabela joj rekla da ne zaslužuje da emotivno pada nakon raskida sa Markom Miljkovićem. Blogerka pitala majku da li ju je izneverila i ove sezone.



PORODICE IZLAZE IZ ŠOUA, MARKOVA MAJKA ZAGRLILA LUNU

Porodice i prijatelji superfinalista napuštaju "Zadrugu 2".

Luna odlučila da se pozdravi sa Markovom majkom Nedeljkom koju je tom prilikom i zagrlila. Svi prisutni ostali su u šoku.



ALEKSA ZAUVEK NAPUSTIO ZADRUGU

Napravljen je peti presek! Ostalo je osam zadrugara na Rajskom ostrvu, a ovoga puta imanje je napustio Aleksa Savić.
Dušica je ugostila u studiju Aleksinu devojku Minu koja ga je čekala 10 meseci.

- Dugo se nismo videli, ali sam bila sigurna i u njega i u nas. Najteže je zbog toga što se sve pogrešno protumači. Postoji pet verzija jednog događaja, ali za mene je jedino ispravna njegova - rekla je Aleksina devojka.




ŽESTOKA SVAĐA LUNE I STANIJE


DUŠICA POKUŠALA DA SAZNA OD ANABELE ŠTA JE REKLA LUNI

Posle žestoke svađe između Lune i Stanije, Dušica je pokušala da sazna od Anabele šta je rekla ćerki pa je ona ovako burno reagovala.
- Nije mi jasno o čemu ona priča. Nisam spomenula ni Marka, a ni Staniju. Imala sam buicu. Ako mi ne verujete vratite snimak - rekla je Anabela. - Mislim da je ona samo mnogo povređena, u njenim očima sam videla umor. Ona ovako reaguje jer sam čula da je danas u toku dana bio neki problem sa džakovima.
Stanijina majka je pitala o čemu se radi i zbog čega Luna napada njenu ćerku, a onda se u razgovor uključila Markova majka koja je drhtavim glasom rekla d ajedva čeka kada će njen sin izaći napolje jer ne može da ga gleda ovakvog.



LEPI MIĆA IZBAČEN IZ RIJALITIJA

Napravljen je šesti presek! Na Rajskom ostrvu trenutno se nalazi sedam superfinalista, a voditelj Ognjen Amidžić obavestio je ukućane da je došlo vreme da imanje napusti Lepi Mića.




On je na poklon dobio automobil.

- Ovo je poklon mojoj supruzi, ide direktno njoj. Inače, svađa je počela tako što sam ja rekao Luni šta se dešava sa Miljkovićem, a ona je naivna. Stanija je doktor za te priče. Mislim da, ako ima pravde u životu, treba da pobedi neko ko je ponižen, izdat, a to je Aleksandra Subotić. Kada se ona vratila u rijaliti, on nije našao za shodno da popriča s njom - rekao je Mića kada je izašao.





NADEŽDA BILjIĆ IZBAČENA

Sledeća takmičarka koja je izašala iz Imaginarijuma je Nadežda Biljić.

- Nisam očekivala da ću da uđem u superfinale, a kamoli da ću da osvojim automobil. Hvala Bogu, sve momke sam ispratila iz Zadruge. Kada izađem odavde, planiram da dam sebi oduška i odmah krenem da radim - rekla je Nadežda.

- Ona stalno pravi gluposti i niko joj ništa ne zamera. Neke stvari sam teško preživljavala, ima nekih stvari koje nisu bile lepe, ne treba nikome da se dese, ali šta da se radi - rekla je majka Nadežde Biljić.

Ona je otkrila svima da ju je otac nagovarao da polaže vožnju, što ona i dalje nije uradila. Ipak, kao nagradu je dobila automobil.



ZADRUGU NAPUSTILA MAJA MARINKOVIĆ

Napravljen je osmi presek! Pre nego što je voditelj Ognjen Amidžić rekao ko sada ispada, superfinalisti su proslavili svoj ulazak u TOP 5. Ovoga puta Maja Marinković napustila je imanje na kom je živela proteklih deset meseci. I Maja je nagrađena automobilom marke Škoda.

-Hvala svim ljudima, nisam znala da su ljudi glasali, presrećna sam. Afera "šerpa" je dosta doprinela. Ružno ću da zaboravim, a Aleksandra je zaslužila pobedu - izjavila je Maja.



KRAJ I ZA ALEKSANDRU SUBOTIĆ

Napravljen je deveti presek! Aleksandra Subotić imala je najmanji broj glasova publike u momentu kada je napravljen presek, zbog čega je ona izbačena. Aleksandra je zauzela četvrto mesto!



IZBAČENA STANIJA DOBROJEVIĆ

Napravljen je deseti presek! Ovoga puta objavljeno je ko je izbačen iz "Zadruge 2" tako što je iz helikoptera bačena boca sa tom porukom u jezero, a ronioci su tu poruku doneli voditelju Ognjenu Amidžiću. Publika je odlučila da takmičenje napusti Stanija Dobrojević, a u finalnom duelu našli su se Luna Đogani i Marko Miljković koji su samo dan pre superfinala raskinuli svoju vezu.




LUNA REKLA MARKU: HVALA TI ŠTO SI ME PRODAO, ON JOJ ODGOVORIO: OSTAVI ME NA MIRU

Luna Đogani prišla Marku Miljkoviću sa kojim se našla u trci za glavnu nagradu. Blogerka je svom bivšem dečku tada poručila: "Hvala što si me prodao".
- Bitno je to da si me prodao i da si mi već danas našao zamenu. Kad bih birala, birala bih tebe, moje emocije ne mogu da ugasim tek tako, a ti ćeš i dalje da držiš taj stav. Za slomljeno srce nije dovoljno izvini. Kakav crni Sloba? Boli me što sam opet ostavljena - rekla je Luna Marku.

Luna je uplakana na sve načine pokušavala da razgovara sa Markom, ali on je vidno nervozan ćutao na većinu njenih uvreda.
- Nisam očekivala da ćemo biti na ovom mestu, jedno protiv drugog. Bili smo u ljubavi 5 meseci, a ostavio si me dan pred kraj - pričala je Luna, a Marko se izvinjavao.

- Luna, neću da se svađam sa tobom, a posebno ne sad. Ništa ružno ti nisam uradio. Ja tebi želim da pobediš. Ne želim da pričam sa tobom, drago mi je što smo ovde i molim te da me ostaviš - rekao je Marko.

-Zašto si me ostavio sad pred kraj - insistirala je Luna.
- Neću više da ti odgovaram. Juče smo raskinuli i ne bih sada da pričamo - bio je odlučan Marko.

TRUBAČI ZA UCVELjENI PAR

U Zadrugu ušli trubači! Superfinalisti "Zadruge 2" Luna Đogani i Marko Miljković se uputili ka studiju, gde će biti proglašeno ko će od njih dvoje odneti pobedu i osvojiti 50 hiljada evra koliko iznosi glavna nagrada.



LUNA I MARKO U STUDIJU





GLASANjE JE ZAVRŠENO


LUNA ĐOGANI POBEDNIK DRUGE SEZONE ZADRUGE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Marko Milutinovic

06.07.2019. 23:01

Da vidimo hoce li pobediti pravda ili neprqvda kao prosle god?!

Marko Milutinovic

07.07.2019. 05:14

Pravda je pobedila ove godine. E pa Kijo Kockar nece te narod. Ostaces poznata zena nepoznatog pevaca. Ajd zdravo kao sto kaze predsednik.