Ludogorec počinje žetvu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.19. | 12:23

Bugarski prvak u prilici da osvoji prvi pehar u novoj sezoni, pošto igra sa plovdivskom Lokomotivom u okviru Superkupa (19.30)

Bitka za prvi trofej u Bugarskoj! Na nacionalnom stadionu Vasil Levski, u sklopu 17. izdanja Superkupa, koplja će ukrstiti dugogodišnji vladar Prve lige Ludogorec i aktuelni osvajač Kupa Lokomotiva iz Plovdiva (19.30).

Okršaj u prestonici naših istočnih komšija biće ujedno i generalna proba za evropske izazove, mada su popularni Štrumpfovi u nešto “povoljnijoj” poziciji, budući da kontinentalni ciklus počinju tek krajem jula, za razliku od Lude šume, koja već za sedam dana putuje na noge mađarskom Ferencvarošu.

Izabrane vesti

Očekuje se da strateg Ludogoreca Stojčo Stojev izađe u formaciji 4-2-3-1, ostavljajući jednog od glavnih igrača Marselinja na klupi. Šansu bi od starta trebalo da dobiju dvojica novajlija Dan Biton i Mavis Čibota (obojica stigli iz Izraela), a na desnom boku najverovatnije će delovati još jedno pojačanje, Džordan Ikoko. Stojev neće moći da računa na povređenog Vandersona, odnosno Anisa i Žoržinja, koji su na Kupu afričkih nacija.

Sa druge strane, Dobromir Mitov najverovatnije će van protokola da ostavi rovitog Alena Ožbolta (problem sa primicačem), heroja finala Kupa protiv Boteva, kako ne bi rizikovao da ga izgubi na duže vreme.

Dodajmo za kraj da će se, ukoliko odbrani pehar Superkupa, Ludogorec izjednačiti sa CSKA iz Sofije sa po četiri trofeja, a iza leđa ostaviti Levski.

BUGARSKA, SUPERKUP

Sreda
19.30: (1.38) Ludogorec (4.40) Lokotiva Plovdiv (7.75)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara