Najnovije vesti
Zabava
PALO POMIRENJE? Kija i Sloba dali ZAJEDNIČKI INTERVJU za "Blic", a ono što su rekli o njihovom odnosu će začuditi sve (VIDEO)

PALO POMIRENJE? Kija i Sloba dali ZAJEDNIČKI INTERVJU za "Blic", a ono što su rekli o njihovom odnosu će začuditi sve (VIDEO)

Kristina - Kija Kockar i Slobodan Radanović su se do sada viđali na snimanjima šoua “Pinkove zvezde - All talents”, a kako je takmičenje završeno, svako je rešio da krene svojim putem.

Pinkove zvezde finale_290619_RAS foto Petar Dimitrijevic 09 Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija
Pinkove zvezde finale_290619_RAS foto Petar Dimitrijevic 09

Nakon finalne večeri, oboje su se složili oko jedne stvari, da će im biti krivo što neće imati prilike da sede jedan pored drugog. U zajedničkom intervju posle dužeg vremena, Kija i Sloba otkrili su da su se emocije između njih ugasile, te da svako sada korača svojim putem.

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

- Faliće mi, vezali smo se tu za određene ljude i čekali šta će novo da nam prirede. Verovatno da će mi to malo nedostajati. Drago mi je da su neki kandidati dobili tu mogućnost da započnu svoju karijeru - rekao je Sloba, dok je Kija dodala:

- Da mi je neprijatno da sedim pored Slobe ili bilo šta drugo, ne bih bila ovde. Surovi sam profesionalac uvek, ne govorim samo što se tiče javnog posla, nego uvek u životu. Kada sam bila stjuardesa, radila sam sa ljudima koji mi nisu prijali, ali radiš i to je posao. Pogotovo, ako je neka opasna situacija, oslanjate se jedan na drugog - rekla je u dahu Kija, koja je želela da istakne da joj nije neprijatno da sedi za istim stolom sa bivšim suprugom. Na pitanje da li posle svega što su prošli između njih dvoje postoje emocije, oboje su jednoglasno rekli:

- Mislim da je ta priča završena davno - odgovorila je Kija, dok je Sloba, koji je sedeo tik pored nje, rekao:

- Ne. Emocije ne postoje - bilo je sve što je rekao Sloba.

Foto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Poslednjih meseci javnost zanima da li se privatno čuju, na šta oni kažu:

- Čujemo se preko bubice - kroz osmeh je rekla pevačica, dok se Radanović nadovezao:

- Što se mene tiče, nikada joj nisam bio neprijatelj, sve ostalo je relativno.

Međutim, jedno je bilo očigledno, Kija je zauvek poželela da stavi tačku na nagađanja da će se ponovo stvoriti ljubav između njih:

- Sve smo preboleli, samo deo publike nije preboleo naš razlaz. Zamolila bih da prestanemo sa tom pričom jer stalno govorim ljudima, znam da mnogi ljudi žele da nas vide zajedno, ali svako je krenuo svojim putem i ima svoj život - rekla je Kockarova.