Ponedeljak, 29.09.2003.

16:23

Saslušani Boris Tadić i Radmila Anđelković

Izvor: Beta

Default images
Italijanska parlamentarna komisija u ponedeljak je u beogradskom Prvom opštinskom sudu saslušala bivšeg predsednika Upravnog odbora Telekoma Srbije Radmilu Anđelković i bivšeg saveznog ministra za telekomunikacije Borisa Tadića. Posle višečasovnog saslušanja, italijanski parlamentarci nisu želeli da daju izjave novinarima, jer su upozoreni od portparola Prvog opštinskog suda Miodraga Majića da detalji saslušanja ne mogu da se iznose u javnost. Majić je rekao da se očekuje da svi pozvani svedoci do kraja nedelje budu saslušani. Očekuje se da bude saslušano više bivših i sadašnjih državnih funkcionera povezanih sa prodajom i radom Telekoma Srbija. U Rimu je povodom kupoprodaje Telekoma Srbije pokrenuta istraga nakon što su italijanski mediji početkom 2001. objavili da je italijanska strana, prilikom sklapanja ugovora, tražila više miliona dolara mita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: