Ranđelović iz Radničkog u Oli: Navijač sam Crvene zvezde i hoću u Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.19. | 20:34

Krilni fudbaler mlade srpske reprezentacije karijeru nastavlja u Atini

Sve je bilo dogovoreno još prošlog leta. Olimpijakos je na račun Radničkog uplatio 550.000 evra i uzeo Lazara Ranđelovića, ali je mladog krilnog fudbalera ostavio da se još godinu dana kali po superligaškim terenima. Sada je ipak došao red da Ranđelović i zvanično zaduži crveno-belu opremu atinskog kluba, mada je u prvom intervjuu u Grčkoj da mu je crveno-bela boja jednog drugog kluba najbliža srcu.

I - ne, nije Radnički...
Navijač sam Crvene zvezde i jedva čekam da debitujem na Karaiskakisu i osetim atmosferu koje pravi navijači iz Gejt 7 grupe“, iskren je Ranđelović, sasvim sigurno dobro upoznat sa prijateljstvom između pristalica Zvezde i Olimpijakosa.

Izabrane vesti

Samim tim, zna podosta i o najtrofejnijem grčkom klubu.
Znam da je Olimpijakos eliki klub i nadam se da ću usrećiti i trenera i navijače. Daćui sve od sebe. Presrećan sam što ću igrati sa igračima kakvi su Torosidis, Fortunis, Podense, Vuković... Uveren sam da ćemo zajedno izboriti grupnu fazu Lige šampiona i da vratiti titulu u Pirej“, rekao je Ranđelović, koji je sa atinskim crveno-belima potpisao ugovor do 2023.

Novim saigračima se već priključio na bazičnim pripremama u Poljskoj. Posle nastupa na Evropskom U21 prvenstvu u Italiji ni sedam dana odmora za 21-godišnjeg Ranđelovića.

(FOTO: Olympiacos/Twitter)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara